GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Operatorii de jocuri de noroc online, premiati la EGR 2016

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 16:08

Unul dintre evenimentele de top in lumea jocurilor de noroc online este reprezentat de acordarea premiilor EGR pentru operatorii din domeniu. Cea mai recenta editie s-a consemnat recent la Londra, la Artillery Garden. Au participant nume mari din zona de gambling la nivel international, inclusiv operatori prezenti si in Romania pe piata de pariuri sportive online, poker online si cazino online.

Organizatorii au acordat diverse premii, insa se poate spune ca marele castigator, la fel ca la Oscar, este unul singur. De aceasta data, brandul Unibet a iesit in prim-plan, remarcandu-se cu premiul pentru Operatorul Anului 2016. Dincolo de acest premiu, cei de la Unibet au fost recompensati si pentru activitatea lor de responsabilitate sociala, dar si pentru campania de marketing Luck Is No Coincidence, ce poate fi vizionata atat pe website-ul companiei (https://www.unibet.ro/luckisnocoincidence), cat si pe YouTube.

"Este o confirmare a muncii intense pe care echipa noastra o realizeaza focusandu-se pe interesul clientilor si oferindu-le acestora cea mai buna experienta posibila", a declarat Henrik Tjärnström, CEO al companiei Kindred Group, noul nume al Unibet Group. Operatorul si-a schimbat recent identitatea de grup, din dorinta de a marca evolutia companiei drept una multi-brand.

Premiul primit de Unibet pentru responsabiliate sociala nu este deloc intamplator, caci operatorul suedez a reusit si in 2016 sa faca pasi importanti in spiritul fair-play (inclusiv alaturi de FIFA) si pentru protejarea jocului responsabil in toate tarile in care activeaza.

Unibet face parte din Grupul Kindred, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online din lume, cu peste 15 milioane de jucatori in 100 de tari. Compania a fost fondata in 1997 de Anders Ström si listata la bursa din Nasdaq Stockholm in 2004.

press egr awards unibet v6

Marele castigator de la EGR 2016 este prezent si in Romania, oferind platforma sa de pariuri sportive online, poker online si cazino online. Romanii sunt tot mai tentati de aceasta forma de divertisment online, in conditiile in care sunt pasionati atat de sport, cat si de tehnologie, precum si dornici de adrenalina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close