Articol de GSP - Publicat sambata, 24 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 00:33

Surpriză enormă pentru fanii români care au venit să urmărească finala UCL în pub-ul Stadio, din Bucureşti. Au dat nas în nas cu celebrul Ruud Gullit, invitat la Bucureşti de Heineken, sponsorul Ligii Campionilor!

Suporterii prezenţi la restaurantul bucureştean au parte de o experienţă unică, oferită de Heineken! Au urmărit finala Real - Atletico alături de Ruud Gullit, unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile, şi de două lengende ale Stelei, Ştefan Iovan şi Dan Petrescu! Primul i-a fost adversar într-o finală memorabilă de Liga Campionilor, Steaua - AC Milan 0-4 în 1989, iar "Bursucul" i-a fost coechipier şi apoi elev la Chelsea. Printre invitaţi s-a numărat şi Ovidiu Ioaniţoaia, directorul Gazetei Sporturilor.

Relaxat şi bine dispus, Gullit a fost primit în urale de bucureştenii prezenţi la eveniment. S-a declarat din start fanul lui Atletico, iar imediat după golul din prima repriză al lui Godin, euforic, a cinstit pe toată lumea cu un rînd de Heineken. "Îi iubesc din tot sufletul pe fotbaliştii lui Simeone, aţi văzut cum au jucat?!", a fost declaraţia de dragoste făcută la pauză de celebrul olandez, care nu a anticipat un final trist pentru el şi echipa pe care a susţinut-o.

Revenirea extraordinară a lui Real în prelungiri l-a făcut pe Gullit mai trist un pic, Iovan şi Petrescu neuitînd să-l taxeze, în glumă: "Ce spuneai despre Real? Ţi-am zis că va înscrie". A avut totuşi puterea să recunoască superioritatea echipei lui Ancelotti: "De-asta e fotbalul atît de frumos, pentru că e dramatic şi imprevizibil. Atletico a cedat după pauză". Au urmat aplauzele cuvenite noii regine a Europei, Real Madrid, şi s-au ciocnit sticle de Heineken.

"Real a fost mai bună, merită trofeul. Mă bucur că am putut participa la evenimentul Heineken şi am avut ocazia să-l revăd pe Gullit"
Dan Petrescu

"Hagi era pericol"
Gullit n-a uitat nici de finala contra Stelei '89 şi a dezvăluit tactica pusă atunci la cale de Arrigo Sacchi: "Ţelul nostru a fost să-i blocăm fiecare atingere a lui Hagi. Ştiam că el e marele pericol. Îl văzusem în meciul cu Galatasaray, cînd a făcut ce a vrut. Era foarte tare!". Iovan a recunoscut că Steaua n-a avut nici o şansă în faţa italienilor: "Nu mai văzusem pînă atunci o echipă care să facă un pressing atît de sus. Am fost surprinşi total".

Ideea evenimentului pus la cale de Heineken este parte a campaniei #ShareTheSofa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”