GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi și predicții la pariuri pentru meciurile din Cupele Europene

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 15:59

COTE MĂRITE ÎN CUPELE EUROPENE

Se apropie finalul de sezon în cele mai puternice competiții continentale intercluburi: Champions League și Europa League. Dacă ești parior, casa de pariuri online MaxBet.ro vine în ajutorul tău și oferă cote mărite pentru aceste meciuri ce se anunță extrem de spectaculoase.

2.speciale

  

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă peste 140 de piețe de pariuri pentru cele mai importante meciuri din

Cupele Europene, dar și din cele mai tari campionate ale Europei. Mai jos câteva pariuri de încercat pentru meciurile de la mijlocul acestei săptămâni:

3

  • Prima semifinală din Liga Campionilor, una 100% spaniolă, este reeditarea finalei de anul trecut, atunci când Real Madrid s-a impus la loviturile de departajare. În ultimele 7 confruntări directe s-au înregistrat 4 rezultate de egalitate. 
  • În meciurile importante, de fiecare dată trupa lui Diego Simeone a opus o puternică rezistență galacticilor. Pariu de încercat: Pauză sau Final X, o opțiune de pariu din ce în ce mai jucată de pariori, care nu putea să lipsească din oferta MaxBet.ro

 

4

  • Monaco primește vizita lui Juventus. Cele două au depășit adversare mai bine cotate în sferturi, Borussia Dortmund respectiv Barcelona. Ultima întâlnire directă a fost în 2015, când Juventus învingea în sferturile Ligii după o dublă manșă încheiată cu scorul general de 1-0, însă s-au schimbat multe în 2 ani.
  • Monaco marchează mult, iar dacă vrea o șansă la finala ligii trebuie să facă un meci bun în prima manșă. Juventus e o echipă solidă în acest an, în ultimele 10 deplasări (în toate competițiile) are doar o singură înfrângere. Pariu de încercat: Ambele echipe marchează.

 

5 

  • În prima semifinală a Europa League se întâlnesc Ajax și Lyon. Lacazette și Depay nu vor juca la oaspeți, în vreme ce Ajax nu se va baza pe Traore și Veltman . Olandezii sunt foarte puternici pe teren porpiu. În ultimele 22 meciuri au 20 de victorii, iar în Europa League sunt neînvinși. 
  • Lyon a marcat în 9 din ultimele 10 deplasări inclusiv la Istanbul cu Beșitkaș, Roma și Alkmaar. Pariu de încercat: Ajax câștigă și ambele echipe marchează.

 

6 

  • Manchester United este favorită la câștigarea trofeului. Însă primul pas este deplasarea din Spania, contra Celtei. Pentru acest meci Mourinho nu se va putea baza pe Ibrahimovic și Pogba, dar nici pe Jones, Shaw, Smalling sau Rojo.
  • De cealaltă parte, Celta Vigo nu trece printr-o perioadă bună. Învinsă acasă de 4 din ultimele 5 adversare în La Liga, spaniolii par o pradă ușoară pentru titrata echipă engleză. Pariu de încercat : Manchester United câștigă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează