GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi și predicții la pariuri pentru meciurile din Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 18:02

COTE MĂRITE PENTRU LIGA CAMPIONILOR

Prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor se va juca în această săptămână.  Dacă ești parior, mai jos ai doar câteva dintre pariurile cu cote mărite care îți pot aduce un câștig frumos, dacă ești inspirat și anticipezi rezultatul final și unul dintre marcatorii meciului. Casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote mărite zilnic.

 1

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă peste 120 de piețe de pariuri pentru cele mai importante meciuri din

Cupele Europene. Vezi mai jos câteva pariuri de încercat pentru meciurile din Liga Campionilor.

 

2

  • Pentru a se califica în sferturi, Borussia trebuia să o învingă pe Benfica pe teren propriu și a facut-o după un 4-0 care nu a lăsat loc de comentarii. În ultima deplasare, Monaco a marcat de 3 ori, dar a și primit 5 goluri de la Manchester City, într-un meci memorabil. Anticipăm un meci fără menajamente și cu gazdele favorite la victorie.

 

3

  • Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc chiar în finala Ligii Campionilor din 2015, atunci când Barcelona s-a impus cu 3 la 1. Juventus e neînvinsă acasă de 51 de meciuri!! (în toate competițile, doar timp regulamentar). Barcelona vine după dușul rece, 0-2 cu Malaga, dar anticipăm un meci echilibrat cu goluri de ambele părți

 

4

  • Atletico și Leicester nu s-au mai întâlnit până acum. Trupa lui Simeone nu are șanse în lupta pentru titlu, însă finalista de anul trecut a Ligii speră la trofeul continental. În optimi, Leicester a depășit o altă formație spaniola, Sevilla, după 1-2 și 2-0 pe teren propriu. Leicester e vulnerabilă în deplasare, cu o victorie , un egal și 6 înfrângeri în ultimele 8 partide. Atletico va încerca să tranșeze calificarea încă din prima manșă. Pronostic: Atletico Madrid H-1 (victorie la cel puțin două goluri diferență)

 

5

  • Cu siguranță cel mai tare meci al sferturilor Ligii Campionilor e Bayern MunchenReal Madrid. Gazdele au o serie de 21 de meciuri fără înfrângere pe teren propriu, dar Real Madrid la ultima deplasare pe Allianz Arena s-a impus 4 la 0. Un pariu de înercat mai îndrzneț, cu o cotă excelentă, 3.00 la ro, poate fi : Bayern Munchen câștigă și ambele echipe marchează. Pariați inspirat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
betman99
betman99  •  13 Aprilie 2017, 10:32

Si inca ceva, un tip pt voi, poate castigati si voi o data: Leicester merge mai departe.

betman99
betman99  •  13 Aprilie 2017, 10:30

Stergeti repede predictiile astea ca va faceti *** mai rau decat sunteti deja.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează