GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pronosticuri pentru FCSB - Viitorul, Atalanta - Lazio si Lyon - Marseille

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 13:49

Meciuri incinse sunt anuntate in campionatele de top ale Europei, dar si in Romania, caci in Liga 1 se intalnesc FCSB si Viitorul, doua formatii cu mari ambitii si cu capacitatea de a juca la nivel inalt. FCSB este avantajata de statistici, deci are prima sansa la victorie (cota 1,70 la pariuri online): echipa din Capitala are 6 victorii consecutive acasa, in Liga 1. De Viitorul a trecut in 5 randuri, in ultimele 6 meciuri de pe Arena Nationala.

 

Se asteapta totusi goluri multe (cota 2,10 pentru peste 2,5 goluri), caci FCSB are o medie de 2,5 reusite / meci acasa, iar Viitorul 0,9 / meci, in deplasare. "FCSB - Viitorul este un meci foarte important pentru ambele formatii. Trupa lui Nicolae Dica trebuie sa ramana in plasa liderului CFR Cluj, in timp ce formatia lui Hagi trebuie sa-si consolideze locul de play-off", explica Ilie Dumitrescu, Ambasador Unibet.

fcsb castiga

Acesta analizeaza si meciul Atalanta - Lazio, programat in Serie A si disponibil live pe Unibet TV: "In Italia, Atalanta trebuie sa-si ia revansa in fata lui Lazio, dupa ce a cedat meciul din sezonul trecut cu 3-4. In acest an, gazdele au aratat ca sunt redutabile pe teren propriu, avand o singura infrangere tot anul. De cealalta parte, Lazio a jucat excelent in deplasare, avand 7 victorii in 8 partide".

Recomandari de pariere: ambele marcheaza - cota 1,53 (in ultimele 4 partide jucate la Bergamo, ambele echipe au marcat: 3-4, 2-1, 1-1, 2-1) si Atalanta nu pierde - cota 1,60 (echipa nu a pierdut pe teren propriu decat un singur meci in anul 2017: 0-1 cu AS Roma). 

Un alt meci disponibil pentru a fi urmarit in direct pe platforma Unibet TV este Lyon - Marseille, in Ligue 1. In 3 din ultimele 5 deplasari, OM a reusit sa termine neinvinsa: 1-1, 2-2 si 0-0. Asadar, se poate paria pe faptul ca Marseille nu pierde - cota 2,00. In 4 din ultimele 5 partide gazduite de Lyon, ambele echipe au inscris. In ultimul joc, scorul a fost 3-1. Idee pentru biletul zilei: ambele marcheaza - cota 1,53. 

"Lyon si Marseille se intalnesc intr-un derby foarte important pentru podiumul din Ligue 1. Cele doua echipe sunt la egalitate de puncte, pe locul 2 si respectiv 4, fiind despartite de golaveraj. In etapa precedenta, ambele au inregistrat victorii, ceea ce ne arata ca sunt in forma buna. Pentru Lyon insa, acest derby vine dupa doua partide mai putin reusite acasa, printre care se afla si infrangerea surprinzatoare cu codasa Lille", incheie expertul agentiei de pariuri online.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează