GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Rapid – CFR Cluj, meciul zilei de luni se joacă și în Betano Master

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 23:31 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 23:32

Etapa a 6-a din playoff se încheie, luni seara, de la 20:30, cu partida dintre Rapid București și CFR Cluj. Un meci cu implicații în lupta pentru titlul din Liga 1, o partidă extrem de importantă pentru campioana ultimilor ani, CFR Cluj, care poate profita de pasul greșit făcut de liderul Farul în deplasare cu Sepsi. Betano te invită să trăiești duelul din Giulești la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci. 

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul Rapid – CFR Cluj din playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur, dintre cele care vor fi disponibile pe site-ul Betano în ziua meciului.

Una dintre predicții va fi Ambele echipe marchează: Da/Nu!

Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano în ziua meciului, dar până atunci trebuie să știi că în ultimele trei meciuri directe din campionat ambele echipe au marcat.

De la revenirea giuleștenilor în prima ligă în trei din cele cinci meciuri directe ambele echipe au marcat. La fel s-a întâmplat în ultimele două confruntări.

CFR Cluj ocupă locul secund în clasament, la cinci puncte în urma liderului Farul, echipă care a remizat în această etapă în deplasare cu Sepsi (1-1).

Rapid se află pe locul patru, dar giuleștenii vin după o victorie pe teren propriu (1-0) în derby-ul cu FCSB. A fost primul succes obținut de echipa lui Adrian Mutu în playoff.

Speranțele giuleștenilor pentru a prinde un loc în cupele europene sunt legate de meciul cu CFR Cluj, orice alt rezultat în afara victoriei fiind practic sinonim cu ieșirea din calcule pentru Rapid.

Ultimele cinci meciuri directe

CFR Cluj – Rapid 2-2 (19 martie 2023)
Rapid – CFR Cluj 2-1 (30 octombrie 2022)
CFR Cluj – Rapid 1-0 (16 iulie 2022)
CFR Cluj – Rapid 2-1 (20 februarie 2022)
Rapid – CFR Cluj 2-0 (17 octombrie 2021)

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Nu uita de Asigurarea VAR la meciurile din Liga 1

VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător.

Concret, dacă ai pariat spre exemplu că Mario Dugandzic de la Rapid marchează în meciul cu CFR și golul acestuia este anulat după o intervenție a VAR, Betano consideră că pariul este câștigător prin promoția Asigurare VAR. Acesta este doar un exemplu, promoția aplicându-se în cazul tuturor jucătorilor din oferta Oricând Marcator.

Vezi toate știrile Betano

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează