GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Rapid și Sepsi caută prima victorie în playoff

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2024 01:48 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 09:50

Etapa a 4-a din playoff, în Liga 1, se încheie cu meciul dintre Rapid și Sepsi, două echipe care n-au obținut nicio victorie în primele trei runde din această fază a campionatului. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Cinci selecții, un singur bilet cu o cotă de peste 20!

Din oferta Betano de luni 15 aprilie am ales cinci meciuri de fotbal din Liga 1 și campionatele Europei, și am mizat pe cota mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

Rapid – Sepsi (20:30)
Rezultat final – Rapid (cota 1.85)

Duel între ultimele două clasate din playoff. Rapid și Sepsi n-au obținut nicio victorie în primele trei etape. Mai mult, giuleștenii vin după trei înfrângeri consecutive care au îndepărtat decisiv Rapid de lupta pentru titlu. Sepsi a început playoff-ul cu înfrângere pe terenul liderului FCSB, după care au urmat două remize de 1-1, cu CFR Cluj și Farul. Cinci din cele nouă meciuri directe s-au încheiat la egalitate, inclusiv ultimele trei meciuri la finalul cărora tabela a arătat 0-0. Un rezultat care pe Betano îți aduce Miza Înapoi. Mai multe detalii aici.

Chelsea – Everton (22:00)
Rezultat final – Chelsea (cota 1.72)

Londonezii n-au pierdut niciun meci din ultimele nouă disputate în campionat. Chelsea s-a impus în ultimele trei meciuri de acasă, cu 9 goluri marcate și 7 primite. Everton luptă pentru evitarea retrogradării și vine pe Stamford Bridge cu patru puncte obținute în ultimele două etape. Everton s-a impus cu 2-0 în tur, iar ultimul duel direct de la Londra s-a încheiat la egalitate (2-2).

Fiorentina – Genoa (19:30)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.78)

Nicio victorie n-a obținut Fiorentina în ultimele patru etape de campionat, interval în care a pierdut cu AC Milan pe teren propriu și Juventus în deplasare. Genoa vine după o victorie în deplasare cu Verona, primul succes pentru ”grifon” după o serie de patru meciuri fără succes în Serie A. Fiorentina a marcat 10 goluri în ultimele două confruntări cu Genoa.

Atalanta – Verona (21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.88)

O singură victorie pentru Atalanta în ultimele cinci etape și aceea obținută în deplasare pe terenul campioanei din 2023, Napoli. Aflată deasupra liniei retrogradării, Verona a obținut un singur puncte în ultimele trei etape din Serie A. În tur, Atalanta s-a impus cu 1-0 ajungând la trei succese consecutive contra celor de la Verona în meciurile directe.

Osasuna – Valencia (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.15)

Cinci puncte le separă pe cele două formații înaintea duelului direct. În ultimele patru meciuri disputate de Osasuna au fost de fiecare dată sub 2.5 goluri marcate. Meciul tur a fost câștigat de Osasuna, cu 2-1, rezultat consemnat în trei din ultimele patru meciuri directe, indiferent de echipa câștigătoare.

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 22.89 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.144,69 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 164,20 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din Serie A și La Liga.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

Vezi toate știrile Betano

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează