GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Real Madrid face Legia pe ”Santiago Bernabeu”!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 16:09

Liga Campionilor programează marți primele meciuri contând pentru cea de a 3-a etapă din faza grupelor.

Grupa E este cea mai echilibrată dintre toate cele opt. Patru formații sunt întinse pe distanța a doar trei puncte, astfel că toate trag speranțe la una dintre cele două poziții care asigură calificarea în ”optimi”. Liderul AS Monaco (4 puncte) se duce la Moscova, pentru duelul cu ”lanterna” ȚSKA (un punct).

Bayer Leverkusen (2 puncte) - Tottenham (3 puncte) este celălalt meci al grupei. Londonezii sunt singurii neînvinși în Premier League, în 8 etape. În timp ce Tottenham formează o trupă echilibrată, Bayer oscilează în Bundesliga: a bătut-o pe Borussia Dortmund, după care a pierdut la codașa Werder Bremen. Unibet oferă o cotă atractivă, 1,74, pentru X2.

leverkusen tottenham

Real Madrid și-a revenit la Sevilla, 6-1 cu Betis, după seria de patru remize. Expertul Unibet Ilie Dumitrescu anticipează că Real Madrid poate face scor cu Legia Varșovia, echipă care sâmbătă, în campionatul Poloniei, a pierdut în fața unui român, fostul stelist Cornel Râpă, acum la Pogon Szczecin. A fost 3-2 pentru Pogon. Pe tărâm iberic, Legia, fără punct câștigat în Grupa F, n-a scăpat cu mai puțin de 3 goluri încasate: 0-3 cu Barcelona, în 2003, în preliminariile Ligii Campionilor, și 1-6 cu Valencia, în 2001, într-un meci de calificare din Cupa UEFA.

Legia a încasat 8 goluri în actuala ediție a Ligii și n-a marcat niciunul. Este timpul să-și schimbe destinul. Unibet oferă cota 1.04 că Real Madrid va câștiga, dar Legia va izbuti să spargă gheața și să puncteze măcar o dată.

legia gol

În Grupa G, Leicester, cu 6 puncte în două jocuri, se poate distanța și mai tare în clasament, urmând să o întâlnească pe a doua clasată, surprinzătoarea FC Copenhaga - 4 puncte. ”Vulpile” lui Claudio Ranieri au cotă sigură, 1X, răsplătită de Unibet cu cota 1,21. FC Bruges și FC Porto trag nădejde să prindă măcar locul de Liga Europa.

Lyon o știe de ”nașă” pe Juventus. A bătut-o și acum doi ani, în Europa League. Expertul Unibet, Ilie Dumitrescu, prevede că Juve poate învinge la un gol diferență. Francezii sunt în degringolandă. Clubul stabil de odinioară nu mai există. Președintele Aulas nu poate restabili ordinea. Cei doi consilieri ai săi, fostul selecționer Houllier și legendarul Lacombe, nu își vorbesc și se atacă în presă. În acest timp, echipa a pierdut jumătate din cele 12 meciuri disputate si sunt departe de a fi favoriti marti seara.

lyon juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează