GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Real Madrid – Manchester City, duel de gală în semifinalele Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2023 19:24 / Actualizat luni, 08 mai 2023 19:26

Marile favorite Real Madrid și Manchester City se înfruntă, marți seara, de la ora 22:00, în manșa tur a semifinalelor din Liga Campionilor. Un meci între o echipă care a câștigat de 14 ori cel mai râvnit trofeu din fotbalul european, ne referim aici la Real Madrid, și o formație care tânjește an de an să-și adauge în vitrină Liga Campionilor. Pe meciul de la Madrid se poate paria în Betano cu opțiunea Bet Builder pentru o singură cotă cumulată, așa cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos pe la partida Real Madrid – Manchester City.

Pentru duelul de marți din semifinalele Ligii Campionilor am ales șase tipuri de pariuri diferite, după cum urmează:

Real Madrid – Manchester City (marți, ora 22:00)

Total Goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)
Șansă dublă – 1X (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)
Marcator – Erling Haaland oricând (cota 1.75)
Marcator – Karim Benzema oricând (cota 2.20)
Total cornere – Peste 8.5 (cota 1.65)

Pentru Real Madrid este a 10-a apariție în semifinale din ultimele 12 sezoane în Liga Campionilor, formația pregătită de Carlo Ancelotti urmărind al șaselea trofeu din 2014.

Real Madrid a trecut în sferturi de Chelsea, cu 4-0 la general, însă Manchester City va fi un adversar de un cu totul alt calibru pentru echipa spaniolă.

Moralul madrilenilor este ridicat după câștigarea Cupei Regelui Spaniei în week-end contra celor de la Osasuna (2-1). Al doilea trofeu cucerit de Real Madrid în acest an, după ce în februarie ”albii” câștigau Cupa Mondială a Cluburilor.

Principalul pericol pentru poarta madrilenilor în această semifinală va fi atacantul norvegian Erling Haaland. Cu 12 goluri marcate deja în acest sezon de Liga Campionilor, Haaland țintește să doboare recordul lui Cristiano Ronaldo de 17 goluri marcate în sezonul 2013/14.

Haaland deja a doborât recordul pentru cele 35 de goluri marcate până acum în doar 27 de meciuri în Liga Campionilor.

Meciuri directe

Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în Liga Campionilor, fiecare obținând câte trei victorii, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Sezonul precedent Real Madrid și Manchester City s-au duelat în aceeși fază a semifinalelor. După un 4-3 pentru Manchester City pe teren propriu, a urmat un retur câștigat de Real Madrid, cu 3-1, după prelungiri. Un meci în care ”cetățenii” au deschis scorul pe Santiago Bernabeu. În minutul 89 încă era 1-0 pentru City, după care a urmat o dublă a lui Rodrygo, în minutele 90 și 90+1 prin care meciul a fost trimis în prelungiri, iar Karim Benzema a dat lovitura decisivă cu golul de 3-1 (min.95) prin care echipa Real Madrid obținea calificarea în finală.

Benzema a marcat șase goluri în șapte meciuri contra celor de la Manchester City, trei dintre acestea în dubla manșă din sezonul precedent la care am făcut referire mai sus.

Doar de două ori în cele opt meciuri directe de până acum s-a întâmplat ca ambele echipe să nu marcheze.

Cotă cumulată de peste 11

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Real Madrid – Manchester City poți ajunge la o cotă cumulată de 11.75, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 117.50 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile importante din fotbalul european cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. 

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează