GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Schalke marcheaza cu Bayern, R. Madrid inscrie cel putin 3 goluri cu Sociedad

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 11:50

Pentru cei care "vaneaza" ponturi de pariuri sportive, analiza realizata de Ionel Danciulescu este extrem de utila. Expertul agentiei de pariuri online Unibet ofera idei de pariere pe baza datelor statistice si a contextului general in care se desfasoara meciurile analizate.

In Germania, meciul cel mai interesant din acest week-end este Bayern Munchen - Schalke 04, live la Unibet TV. "Lider autoritar din Bundesliga, Bayern nu ar trebui sa aiba nicio problema in meciul cu Schalke, echipa ce vine chiar dupa o infrangere acasa, cu codasa Bremen, 1-2. Interesant de remarcat este insa faptul ca Schalke a reusit sa scoata doua remize, ambele 1-1, in ultimele 3 deplasari la Munchen din campionat", spune Danciulescu.

Pentru ca Schalke a marcat in 9 din ultimele 10 deplasari, in toate competitiile, iar Bayern a incasat 5 goluri in cele 3 meciuri din 2018, se poate selecta cota 1,65 pentru optiunea conform careia Schalke inscrie cel putin un gol la Munchen. O cota si mai buna (2,60) are varianta "egal la pauza". In ultimele 3 deplasari ale lui Schalke la Munchen, la pauza s-a consemnat egalitate: 0-0 sau 1-1.

bayern schalke egal la pauza

In Premier League se poate paria pe meciul dintre Newcastle si Manchester United. Una dintre cele mai interesante optiuni este pe numarul mare de goluri marcate - peste 2,5 - cu o cota generoasa: 1,97 pe unibet.ro. In ultimele 2 partide directe s-au marcat 11 goluri: 4-1 pe Old Trafford si 3-3 pe St. James Park. 

"Manchester United are prima sansa in deplasarea de la Newcastle. Echipa lui Jose Mourinho a revenit la parcursul bun, dupa sincopa cu Tottenham, in timp ce elevii lui Rafa Benitez nu au mai castigat un joc de 4 etape. Daca ne uitam la jocurile de acasa, "cotofenele" stau chiar mai rau: ultima victorie pe St. James Park dateaza din octombrie 2017", explica Expertul Unibet.

newcastle united peste 25 goluri

Acesta comenteaza si meciul dintre R. Madrid si Sociedad, de asemenea live la Unibet TV: "Madridul ramane favorita in partida cu Sociedad, desi a dezamagit in ultimul joc cu modesta Levante, scor 2-2 in deplasare. Pentru "galactici" ar fi chiar momentul sa-si refaca moralul, pentru ca bascii nu le-au pus probleme pe Santiago Bernabeu. Din septembrie 2006, Madridul a castigat acasa toate partidele jucate cu Real Sociedad".

Ponturi de pariere cu privire la acest meci: Madrid peste 2,5 goluri - cota 2,33 (echipa a castigat acasa ultimele 7 partide cu Sociedad, marcand cel putin 3 goluri pe meci) si ambele marcheaza - cota 1,41 (in 9 din ultimele 11 meciuri directe de pe Bernabeu, ambele au fost prezente pe tabela de marcaj).

real madrid peste 25 goluri

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează