GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

START în campania #reCUPErăm! Implică-te alături de Generația de Aur pentru a susține actuala naționala României!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 18:04

GSP și Libertatea, împreună cu Lowe Group (Profero, Golin și Initiative), lansează campania #reCUPErăm, prin intermediul căreia Generația de Aur, cea care a ajuns până în sferturile Mondialului din 1994, încurajează Generația 2020, care se pregătește de un baraj esențial pentru EURO 2020!

Tu, alături de toți suporterii care suferă pentru tricolori, poți ajuta cu mesajul tău la reCUPErarea aurului în sportul românesc. Ce trebuie să faci? 

  • Descarcă aplicația #reCUPErăm din App Store, scanează cupele de pe bulevardul Magheru, dacă ești din București, și vezi mesajele trimise de generația lui Hagi și Popescu pentru actualii jucători ai lui Rădoi. 
  • Dacă nu ești din Capitală, intră pe www.recuperam.ro ca să participi și tu la campanie! 

Context: Pe Bulevardul Magheru din București au apărut decorațiuni în forma Cupei Mondiale, nu a celei de la Euro. Nu-i bai! Am greșit cupa, reușim calificarea! Userii care vor scana Cupele Mondiale de pe Magheru vor descoperi mesajele de incurajare ale Generatiei de Aur in format Augmented Reality.

Toți cei care vor să contribuie pot scrie un mesaj de susținere pentru viitorii mari sportivi pe Facebook folosind #reCUPErăm, iar sportivii consacrați îi pot surprinde pe tinerii practicanți cu un video de încurajare. 

„România se pregătește să organizeze EURO 2020 la București, iar Generația acestui European are nevoie de susținere pentru a obține calificarea la turneul final și a avea șansa să joace acasă pentru trofeul continental. Campania #reCUPErăm este despre susținerea generației tinere pentru recuperarea aurului în sportul românesc. Campionii care au atins nivelul de aur îi susțin pe cei la început de drum care luptă să îl obțină, iar fiecare dintre noi poate susține un prieten care practică un sport cu pasiune. Îi invităm pe toți fanii fotbalului și nu numai să intre în comunitatea #reCUPErăm și să aducem din nou, împreună, medialia de aur la gâtul sportivilor români” -  Andreea Dinescu, Managing Director Profero

Fiecare mesaj ajută la reCUPErarea aurului, transmite susținere și încredere pentru națională, înaintea unui baraj atât de greu cu Islanda, dar și completează steagului sportului românesc de pe site!

GSP și Libertatea te invită să ajuți la crearea acestei punți între generații! 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează