GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Super derby, super cote la NetBet!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 21:09

Duminica aceasta, NETBET vă propune SUPER COTE pentru cel mai aşteptat derby, "El Clasico" de România:  Steaua – Dinamo.

Este a 5-a confruntare între cele două echipe şi Steaua este favorită în faţa „câinilor roșii”. Meciul se va disputa pe Naţional Arena, Duminică, pe 10 Aprilie la ora 20:30 şi ca de obicei casele de pariuri se întrec în promoţii.

NETBET a pregătit special pentru acest meci mai multe promoţii, DAR de departe, cea mai tare vizează victoria echipei din Ştefan cel Mare, cu o cotă de 11 și pe cea a Stelei, cu o cotă de 6. Reţineţi:  această promoţie se adresează doar celor care pariază pentru prima dată prin această agenţie de pariuri. Citiţi cu atenţie termenii și condițiile lor şi nu uitaţi să pariaţi responsabil!

Oricare va fi rezultatul, cu siguranţă cele două echipe vor avea parte de un spectacol din partea fanilor de pe stadion pentru că până acum roş-albaştrii nu au fost învinşi niciodată de Dinamo şi în plus, s-au vândut peste 40.000 de bilete!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează