GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tăvi biodegradabile și ambalaje sustenabile disponibile pe Snick-Ambalaje.com

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 14:39 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 14:41

Tot mai mulți oameni preferă să comande mâncare atunci când se află la muncă. Este practic, ușor și simplu, mai ales că unele restaurante au unele meniuri care se mulează pe cerințele fiecăruia. Pentru cei care postesc, sunt vegetarieni sau vegani, opțiunile sunt din ce în ce mai variate. Managerii de restaurante se străduiesc să țină pasul cu aceste schimbări și caută în permanență noi metode de a răspunde publicului.

Dar iată că de ceva vreme accentul nu cade doar pe pe selectarea preparatelor pentru meniuri, ci și pe ambalajele acestora. Așadar pentru cei în căutare de furnizori de încredere de unde pot cumpăra ambalaje biodegradabile, acest articol le răspunde și le oferă informații. Dacă vorbim despre sustenabilitate în ceea ce privește ambalajele, atunci vorbim de Snick Ambalaje. De aici doritorii pot cumpăra tavi biodegradabile, caserole cu capac, boluri pentru supe, sacoșe din hârtie, dar și paie sau paletine. Toate acestea au menirea de a ușura munca celor care lucrează în bucătărie, dar și celor care livrează mâncare.

Unde vorbim de eco-friendly, vorbim de Snick Ambalaje

Deoarece plasticul a fost interzis în componența ambalajelor de unică folosință din pricina gradului de poluare alarmant, tot mai mulți comercianți au trebuit să se reorienteze. Adevărul este că schimbarea nu a fost așa de mare, în sensul că o caserolă realizată din trestie de zahăr își face treaba la fel de bine ca una din plastic. Sunt rezistente, sunt compartimentate în așa fel încât mâncarea să nu se amestece și pot fi aruncate la coșurile de gunoi destinate reciclării.

Snick Ambalaje propune aceste ambalaje și ustensile și încă ceva. Acel ceva constă în faptul că acestea pot respecta un anumit concept. În sensul că se pot alege pahare, ambalaje sau boluri într-o singură culoare: alb, crem sau negru. Ba chiar și acele ambalaje care imită modelul paginii unui ziar. Cei interesați pot apela la aceste detalii, pentru a se reinventa și pentru a crea un stil propriu.

Opțiunea personalizării ambalajelor, disponibilă la Snick Ambalaje

Pentru cei care doresc să se diferențieze de competitori varianta personalizării ambalajelor este o idee bună. Pot alege numărul de consumabile, culoarea și chiar un logo semnificativ care să fie prezent pe ambalaje. Opțiuni și idei sunt nenumărate, iar clienții prind mai multă încredere în respectivul local dacă ambalajele sunt personalizate. Plus că prin prisma acestei opțiuni, promovarea este asigurată. Cei care comand acasă, văd logo-ul inscripționat și își îmbunătățesc părerea. Iar dacă mâncarea este gustoasă, a doua oară vor comanda tot de la același restaurant.

Doritorii pot comanda în prealabil sacoșa cu mostre gratuită. Pot selecta și supune unui mic test diferite variante ale unor ambalaje, ca mai apoi să se decidă asupra modelului potrivit. O pot face accesând aici site-ul Snick Ambalaje. Pentru comenzile care depășesc o anumită valoare, se aplică instant un discount. Cu cât se cumpără mai mult, cu atât reducerile sunt mai mari. Colaborând cu Snick Ambalaje, economia și calitatea vin mână în mână.

Date de contact:

[email protected]
Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează