GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 3 ținute pentru bărbați, indiferent de ocazie

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2024 11:34 / Actualizat luni, 18 martie 2024 11:34

Dacă tot a sosit primăvara, probabil că deja ai observat că parcă totul prinde viață. E ca și cum natura își pune costumul ăla bun și colorat și iese la defilare. Temperaturile cresc, zilele devin mai lungi, așa că e momentul să scoți din șifonier hainele mai lejere și să te bucuri de libertatea de a alege cele mai colorate și lejere haine pe care le ai. Și, poate, cine știe, îți dai seama că vrei să îți schimbi stilul și să experimentezi și alte zone, că, până la urmă, primăvara e un nou început. Te uiți super entuziasmat în dulap și pregătești cele mai mișto haine pentru că ai de recuperat ieșirile la terasă și plimbările lungi.

Așadar, hai să te bucuri de zilele mai lungi, razele soarelui, vântul blând și de natura asta frumoasă care începe să prindă viață. Cum să faci asta? Alegi niște haine care să fie confortabile și destul de lejere și o iei la pas. Mai faci o plimbare lungă sau mai ieși pe la terasă, cum vrei tu. Totuși, când alegi hainele, ai grijă să nu fie atât de subțiri pentru că încă nu-i vară. Și diferitele ocazii necesită și diferite outfit-uri, pe care ar trebui să le ai deja în minte. Ar trebui să te gândești la ele chiar când îți cumperi câteva cămăși bărbați, un palton bărbați sau chiar geci bărbați, dar nu-ți dăm acum prea multe detalii.

Deci, dacă deja te gândești la ce haine de primăvară să alegi și ce outfit-uri să îți faci pentru diverse ocazii, atunci ar trebui să citești acest articol în care îți vom prezenta câteva opțiuni potrivite pentru bărbați.

Outfit-ul casual pentru zi sau seară

Când vine vorba de îmbrăcămintea pentru bărbați, aceasta nu este atât de permisivă ca în cazul femeilor. Tocmai de aceea, este necesar să acorzi atenție sporită micilor detalii.

Atunci când ieși în oraș ziua sau seara, fie la cumpărături, fie cu prietenii, îmbrăcămintea trebuie să fie relaxată, dar totuși să te și avantajeze. Așadar, pentru outfit-urile casual, poți opta pentru îmbrăcăminte din materiale ușoare, având în vedere că în timpul zilei e din ce în ce mai cald afară.

Să începem cu partea de jos, pantofii. În cazul outfit-urilor casual, nu poți purta pantofi de lac, așa că îți recomandăm o pereche de adidași albi sau teniși. După ce ai ales pantofii, urmează pantalonii. În acest caz, îți recomandăm o pereche de blugi, care sunt versatili și vor permite pielii tale să respire. Ori, dacă nu ești adeptul blugilor și vrei ceva și mai lejer, poți opta pentru o pereche de pantaloni cargo. În partea de sus, ai nevoie tot de ceva lejer. Un tricou polo sau o cămașă bărbați care să se potrivească cu blugii sau un tricou mai larg ori un hanorac care să meargă bine cu pantalonii cargo. Și dacă stai mai mult pe afară și se lasă seara, poți lua peste tricou o geacă bărbați.

Outfit-ul elegant pentru zi sau seară

Dacă mai devreme vorbeam despre outfit-urile casual, acum să ne îndreptăm spre polul opus și să discutăm despre îmbrăcămintea elegantă pentru bărbați și ce poți purta atât ziua cât și noaptea.

În cazul outfiturilor elegante opțiunile nu sunt atât de multe. O pereche de pantaloni eleganți, o cămașă bărbați din bumbac și eventual un palton bărbați. Nu trebuie să fii mereu impecabil, așa că poți păstra și un aer relaxat chiar dacă ești la cămașă. De exemplu, dacă nu îți plac pantofii eleganți, poți opta pentru o pereche de sneakerși albi.

Outfit-ul sport pentru zi sau seară

Dacă ești genul care preferă activitățile în aer liber sau doar nu îți place ideea de cămașă bărbați și îmbrăcămintea elegantă în general, atunci un outfit sport este alegerea perfectă pentru tine.

La capitolul încălțăminte, optează pentru ceva confortabil și practic, cum ar fi o pereche de adidași sau pantofi de alergare. Nu numai că sunt confortabili atunci când mergi pe jos sau ești la alergat, dar arată bine în combinație cu un trening.

Și dacă tot am vorbit mai sus despre ei, poți alege o pereche de pantaloni sport sau de trening, în funcție de preferințele tale și de ceea ce faci. Aceștia ar trebui să fie suficient de lejeri pentru a avea libertate în mișcări, dar și să arate bine în combinație cu restul ținutei.

În partea de sus, poți opta pentru un tricou sport sau chiar o bluză cu mânecă lungă, în funcție de preferințele tale și de cum e afară. Asigură-te că alegi materiale care permit pielii să respire și care să te protejeze de razele soarelui. Și dacă se lasă frigul, poți adăuga un strat suplimentar, cum ar fi o jachetă sau o geacă.

Indiferent de activitatea ta, outfit-ul sport îți va oferi confortul și libertatea de mișcare de care ai nevoie, fără să compromiți stilul.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează