GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Topps lansează Cardurile Match Attax UEFA EURO 2024 - Fanii pot colecționa superstarurile celei mai mari competiții europene

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2024 15:45 / Actualizat joi, 21 martie 2024 17:26

Cardurile Match Attax UEFA EURO 2024™ de la Topps pot fi găsite în magazine la începutul lunii aprilie.

Elemente must-have de colecție Legend, Autograph, Chrome, și Ultra-rare

Un nou film de lansare în care José Mourinho apare luând parte la o sesiune de citire a cărților de Tarot folosind colecția de carduri oficiale Match Attax

Fanatics Collectibles a anunțat că colecția de carduri oficiale Match Attax UEFA EURO 2024™ de la Topps este disponibilă în magazine la începutul lunii aprilie 2024.

Colecția include vedete din fiecare națiune ce participă la competiție și conține subseturile captivante pe care fanii le cunosc și le iubesc de la celebrul brand Match Attax, inclusiv carduri Signature-Style Legend, carduri Genuine Autograph și Relic, carduri rare Golden Treasure, carduri Chrome Shields și Energy, un card ultra rar Cristiano Ronaldo Career Celebration Chrome și multe altele!

Cardurile sunt disponibile în Pachete Individuale la prețul de 12.50 lei, dar și în Pachete de Prezentare 49.90 lei, Multipack 49.90 lei, Mega Cutii Metalice 74.99 lei, Cutii Metalice Booster 49.90 lei, Eco Packs 39.90 lei și alte variante. Accesați Topps.com pentru o listă completă de prețuri și produse.

Topps, furnizorul oficial de carduri și abțibilduri pentru UEFA EURO 2024™, a sărbătorit această lansare importantă publicând cel al doilea film dintr-o serie în trei părți în care apare José Mourinho, ambasadorul la nivel mondial al brandului Topps, ca parte dintr-o campanie promoțională pe mai multe canale pentru produsele sale EURO 2024.

Primul film a fost lansat pe 15 februarie (www.youtube.com/watch?v=gTeUPizYEpY) și a strâns până în prezent peste 28 milioane de vizualizări combinate digitale/pe rețelele de socializare.

Al doilea film este disponibil pentru vizionare aici: www.youtube.com/watch?v=v5hJar6GJIs. În cel de-al doilea film Mourinho se află într-o încăpere întunecată în biroul Fanatics Collectibles unde celebrul manager ia parte la o sesiune incitantă de citire a cărților de Tarot alături de un angajat al Topps.

Surpriza este că aceste cărți sunt, de fapt, cardurile oficiale Match Attax UEFA EURO 2024 ce înfățișează legende ale jocului precum Zinedine Zidane, „Galactico”, și Cristiano Ronaldo, „Cel mai bun din toate timpurile” .

Patrick Rausch, Director de Marketing EMEA la Fanatics Collectibles: „UEFA EURO 2024™ se apropie și suntem bucuroși de faptul că fanii pot să înceapă colectarea cardurilor oficiale Match Attax. Până în prezent, aceasta este una dintre cele mai palpitante colecții și cum altfel să marcăm această ocazie decât cu următorul film din seria noastră în care apare „Cel Special” însuși!

 Filmele noastre precedente cu José Mourinho au atras milioane de vizualizări din întreaga lume, așa că abia așteptăm să vedem cum vor reacționa fanii și colecționarii la această citire de cărți de Tarot specială!”

În calitate de partener oficial licențiat UEFA până în 2028, Topps va oferi colecții de carduri, abțibilduri și obiecte de colecție legate de UEFA EURO 2024™, precum și alte evenimente fotbalistice remarcabile, ce includ UEFA Women’s EURO 2025™ și UEFA EURO 2028™.

Seria de filme în trei părți cu José Mourinho a fost creată și produsă de Jung von Matt SPORTS.

José Mourinho își pregătește echipa pentru UEFA EURO 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează