GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tricolorii își dau examenul de capacitate în meciul cu Elveția

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2023 23:53 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 00:01

Pentru naționala României urmează, luni, de la 21:45, cel mai important meci din actuala campanie de calificare la Campionatul European. Tricolorii vor întâlni în deplasare Elveția, liderul grupei și principala favorită la calificarea de pe primul loc în Grupa I. Un meci pe care se pot plasa până la șapte pariuri diferite pentru aceeași cotă în Betano, cu Bet Builder activat.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată de 40 care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive în funcție de miză, cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Elveția – România în preliminariile EURO 2024 (luni, 21:45)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.93)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.70)
Elveția șuturi pe poartă – Peste 5.5 (cota 2.00)
România șuturi pe poartă – Sub 2.5 (1.98)
Elveția total ofsaiduri – Peste 2.5 (cota 2.05)

În meciul programat la Lucerna se întâlnesc primele două clasate din Grupa I după trei etape din această campanie de calificare la Campionatul European din 2024.

Elveția a câștigat toate cele trei meciuri de până acum, cu zece goluri marcate și doar unul primit. 

Surprinzător, singurul gol încasat de elvețieni a venit chiar în meciul cu Andorra, teoretic cel mai slab adversar din grupă.

România a început campania cu două victorii în meciurile cu Andorra și Belarus, după care a urmat egalul fără goluri cu Kosovo.

Tricolorii au adunat șapte puncte, cu două mai puține decât Elveția și cu trei peste Israel, formație care va juca în runda a patra pe teren propriu cu Andorra.

Elveția are trei victorii consecutive pe teren propriu și n-a mai pierdut de la un 0-1 cu Spania în Liga Națiunilor, în urmă cu un an.

România merge în Elveția după patru meciuri fără înfrângere în deplasare, interval în care tricolorii au adunat două victorii și două remize.

Meciuri directe

De-a lungul istoriei au fost 13 confruntări directe între Elveția și România. Cel mai important meci rămâne și cel mai dureros pentru naționala României, înfrântă de elvețieni cu un aspru 4-1 la Cupa Mondială din 1994.

Un meci rămas în istorie pentru eliminarea lui Jean Vlădoiu cu roșu direct fără ca acesta să fi atins măcar mingea, dar și pentru stadionul acoperit din Detroit, ceva nemaivăzut pentru noi românii la acel moment.

De la partida amintită mai sus și care s-a disputat pe 22 iunie 1994 au mai fost doar două meciuri, un amical câștigat de România în deplasare, cu 1-0, pe 30 mai 2012, și remiza de la Campionatul European din 2016, scor 1-1.

Bilanțul confruntărilor directe este ușor în favoarea României, formația tricoloră impunându-se în cinci partide, în timp ce Elveția a câștigat de patru ori și alte patru meciuri s-au încheiat la egalitate.

Nouă din ultimele zece confruntări directe au fost meciuri de sub 2.5 goluri.

România – Elveția 1-1 (15 iunie 2016, Campionatul European)
Elveția – România 0-1 (30 mai 2012, Amical)
România – Elveția 1-4 (22 iunie 1994, Cupa Mondială)
România – Elveția 1-0 (13 noiembrie 1991, Preliminarii EURO 92)
Elveția – România 0-0 (3 aprilie 1991, Preliminarii EURO 92)
Elveția – România 2-1 (3 aprilie 1990, Amical)
Elveția – România 0-0 (11 noiembrie 1981, Preliminarii CM 82)
România – Elveția 1-2 (10 octombrie 1981, Preliminarii CM 82)
Elveția – România 0-1 (14 mai 1969, Preliminarii CM 70)
România – Elveția 2-0 (23 noiembrie 1968, Preliminarii CM 70)

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Elveția - România poți ajunge la o cotă cumulată de 40, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 2.000 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Ai și Mega 

Pentru meciurile din faza finală a Ligii Națiunilor cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.

Vezi toate știrile Betano

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează