GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Următorul la startul MaxRoyale: Turneul WAZDAN

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2023 18:31 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 11:21

Pe MaxBet.ro, Provocarea MaxRoyale este în plină desfășurare! Mai ai la dispoziție șapte săptămâni de promoție cu premii la Alt Nivel. Până Duminică mai ai timp să participi la Turneul WAZDAN, al patrulea din cele zece.

Provocarea MaxRoyale sigur este pe placul unui jucător pasionat! Joacă săptămânal la sloturile tale favorite sau descoperă unele noi, iar la final, poți avea parte de una dintre cele cinci experințe VIP - o aventură cu elicopterul, alături de doi prieteni apropiați, care se va încheia cu o cină de tip fine dining.

Ce trebuie să faci

Modalitatea de înscriere este simplă: apeși butonul PARTICIPĂ de pe pagina dedicată și să te asiguri că repeți pasul pentru fiecare turneu. 

Iar dacă nu ai cont pe MaxBet.ro, creează-ți unul în doar câteva minute, apoi te poți distra cu cele mai tari sloturi de la provideri de top precum Wazdan, Play’N Go, Relax și mulți alții. Rulează și ocupă un loc cât mai bun în TOP cu fiecare pariu de 5 RON plasat.

Fiecare rotire contează

Participă la acest turneu, până pe 14 Mai, unde, un număr cât mai mare de puncte înseamnă un loc cât mai sus în clasament. Acumulează cât mai multe, iar cea mai mare parte din premiul total de 25.000 RON + 20.000 ROTIRI GRATUITE poate fi a ta. Ridicăm miza cu două smartphone-uri, care pot fi ale tale prin tragere la sorți. 

Ai o strategie de joc nouă? Perfect, testeaz-o și prinde chiar primul loc pentru premiul cel mare în valoare de 8.000 RON.

Fii deasupra tuturor!

Marea Extragere pentru cele cinci experiențe cu elicopterul va avea loc la data de 30 iunie 2023, așa că nu mai pierde timpul și apasă butonul PARTICIPĂ chiar acum. Participă la cel puțin șapte din cele 10 turnee săptămânale, pentru o șansă la premiile VIP.

Pentru acțiune MAXimă

Prinde Speciala la sloturile tale favorite din Cazino, așează-te la masa preferată de Live Cazino pentru mâna câștigătoare sau plasează combinațiile norocoase pentru bilete verzi la Pariuri!

În plus, dă spinul câștigător și experimentează magia MaxJackpoturilor și a ofertelor zilnice oriunde te-ai afla, doar pe MaxBet.ro, Cazinoul tău Online preferat!

Vezi toate știrile Maxbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează