GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  GALA GSP 2022

Silviu Lung, desemnat Legendă GSP: „Un moment deosebit, o recunoaștere a muncii mele de zeci de ani”

Silviu Lung a primit premiul de Legendă GSP
Silviu Lung a primit premiul de Legendă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 20:25 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 23:25

Fostul mare portar Silviu Lung, acum în vârstă de 66 de ani, a primit premiul de Legendă GSP la Gala GSP 2022: „E un moment deosebit, o recunoaștere a muncii mele”.

Un fotbalist care a combinat perfect seriozitatea cu talentul și cu valoarea. Silviu Lung a fost, poate, cel mai bun goalkeeper al anilor '80, depășit în notorietate doar de Duckadam, grație episodului Sevilla. 

Lung a fost portarul care i-a dat încredere și siguranță Craiovei Maxima, a jucat apoi cu Steaua o finală de Cupa Campionilor și are aproape 80 de meciuri pentru națională, cu care a evoluat la Euro '84 și la Mondialul din '90.

Iar astăzi, la Gala GSP 2022, a primit trofeul de Legendă GSP.

VIDEO » Silviu Lung a primit premiul de Legendă la Gala GSP 2022

„Sunt onorat să primesc acest premiu. E un moment deosebit, o recunoaștere a muncii mele, pe care am depus-o zeci de ani. Am făcut totul cu multă pasiune, cu multe sacrificii, am respectat fotbalul și el mi-a dat la schimb atâtea bucurii”, a reacționat legendarul portar. 

Din 2019, momentul lansării demersului, distincții similare au fost acordate pentru Doina Melinte, Simona Amânar, Anghel Iordănescu, Ladislau Boloni, Cristian Gațu, Emerich Ienei, Mircea Lucescu, Ilie Năstase, Nadia Comănci, Elisabeta Lipă, Gică Hagi, Ivan Patzaichin, Rică Răducanu, Ioan Igna, Leon Rotman, Leonard Doroftei și Gabriela Szabo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Hcm27
Hcm27  •  16 Noiembrie 2022, 12:34

Bravo,Silvică!Din păcate,cred că și tu și alții ca tine puteați ajuta mai mult fotbalul romanesc,dar cred că nu s-a vrut.V-au tras pe "linie moartă"și acolo v-au lăsat.Nu contează ca ești sau nu oltean,contează că ești romăn

cdba3133
cdba3133  •  16 Noiembrie 2022, 12:13

Cu accidentul de masina cum ramane? Nu i se da un premiu si pentru acel moment? Trebuiau sa moara mai multe persoane?

manx
manx  •  16 Noiembrie 2022, 06:37

Meritat acest premiu. Nu va împanati olteni. Silviu Lung nu este oltean.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează