GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Întâlnire de gradul zero între femeile din viața lui Cristi Borcea » Gestul făcut de fiica lui față de cea care i-a despărțit părinții

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 16:52 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 17:18

Cristi Borcea rămâne în România, iar actuala soție, Valentina Pelinel, se va întâlni cu fosta lui soție, Alina Vidican, în SUA. Fiica fostului acționar de la Dinamo și-a petrecut ziua de naștere alături de Alina, femeia care i-a despărțit părinții.

Poveștile de iubire ale lui Cristi Borcea sunt deja cunoscute de toată lumea. Omul de afaceri a divorțat de Mihaela Borcea pentru Alina Vidican, apoi a divorțat de Alina Vidican pentru Valentina Pelinel. 

Melissa Borcea
+16 FOTO

Întâlnire de gradul zero între femeile din viața lui Cristi Borcea

Actuala soție a lui Cristi Borcea va pleca zilele următoare în Statele Unite ale Americii, acolo unde se va întâlni cu fosta soție a acestuia. Alina Vidican este stabilită de ani buni în SUA, iar recent și-a refăcut viața alături de Claude Senhoreti. 

Valentina Pelinel va pleca în Miami alături de cei trei copii, unde va închiria o casă. Soția lui Cristi Borcea a anunțat că acolo vor veni și cei doi copii pe care acesta îi are din căsnicia cu Alina Vidican. „Duminica viitoare voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta o săptămână”, a declarat Valentina Pelinel pentru cancan.ro.

Cristi Borcea nu va pleca în America, ci va rămâne în România pentru a se ocupa de afaceri. Valentina Pelinel va fi însoțită și de două bone. „Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor. Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici. Voi merge însoțită și de două bone. Nu pot călători singură cu trei copii și cu bagaje. Când sunt doar eu cu Milan e altceva”, a adăugat aceasta.

+22 FOTO

Melissa, fiica lui Cristi Borcea, și-a petrecut ziua de naștere cu Alina Vidican

Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, studiază în Statele Unite ale Americii și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de femeia care i-a despărțit părinții. Se pare că tânăra are o relație bună cu Alina Vidican, care a venit alături de toată familia să o sărbătorească pe Melissa (20 ani).

Fata lui Cristi Borcea a postat pe rețelele de socializare imagini de la petrecere, iar în fotografii se poate observa că aceasta a purtat aceeași rochie de la Dolce & Gabbana precum fosta soție a tatălui ei.

Mihaela Borcea a lipsit de la ziua de naștere a Melissei

Mihaela Borcea a lipsit de la ziua de naștere a Melissei, pentru că l-a sărbătorit pe Angelo, fiul ei, în Grecia. 

„Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă. Tatăl său l-a sărbătorit deja în București. Acum e cu mama. Eu îi voi face o petrecere surpriză. Și ceva bănuți, ca și cadou. Pentru că acum e mare. Noi vrem ca toți copiii noștri să aprecizeze fiecare lucru pe care-l primesc. Nu suntem chiar singuri aici. Am ales și un dress cod pentru această petrecere care trebuie respectat”, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro

Citește și:

Decizia luată de Adrian Cristea după ce și-a oficializat relația cu noua iubită

Shakira, dezvăluire neașteptată! Gest romantic pentru Pique și detalii despre conflictul dintre fotbalist și Guardiola

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează