GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ELVEȚIA

GALERIE FOTO Cea mai frumoasă fotbalistă din lume, criticată dintr-un motiv incredibil: „Mai are de învățat”

Ana Maria Markovic, Foto: Instagram @anamxrkovic +27   FOTO
Ana Maria Markovic, Foto: Instagram @anamxrkovic

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 12:55 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 12:58

Halloween-ul a fost în vogă și în acest an în randul sportivilor, care au profitat de ocazie și au purtat costume spectaculoase și înfricoșătoare. Ana Maria Markovic (22 de ani), considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume, a surprins cu lipsa ei de inspirație.

Jucătoarea lui Grasshoppers Zurich este foarte activă pe Instragram, unde a reușit să strângă o comunitate de peste 1 milion de urmăritori. De Halloween, Ana Maria a postat o imagine în care este costumată în pisică. „Și tu cu ce te îmbraci de Halloween? Miau”, a scris sportiva la descriere.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume, criticată dintr-un motiv incredibil: „Mai are de învățat”
Ana Maria Markovic, Foto: Instagram @anamxrkovic

Ana Maria Markovic, criticată pentru costumatia de Halloween

Ținuta ei a fost una îndelung comentată și a atras și câteva critici din partea publicației spaniole Marca.

„Ana Maria Markovic, supranumită „cea mai frumoasă fotbalistă din lume”, mai are de învățat când vine vorba despre sărbătorirea Halloween-ului. În una dintre cele mai recente postări ale sale a lăsat mult de dorit, deoarece s-a îmbrăcat ca o pisică, poate cel mai simplu costum disponibil. A adăugat un machiaj care seamănă cu o pisică, apoi a postat poza în care și-a intrebat fani: «Și tu ce porți de Halloween?»”, au scris jurnaliștii iberici.

+23 FOTO

Ana Maria Markovic, considerată „cea mai frumoasă fotbalistă din lume”

Ana Maria Markovic, 22 de ani, atacant la Grasshopper Zürich și în naționala Croației, se mândrește că presa din țara ei o numește „cea mai frumoasă fotbalistă din lume”.

Ana Maria a fost selecționată de Croația pentru prima dată în 2021. De atunci a început să „culeagă” eticheta de „cea mai frumoasă fotbalistă a lumii”, una pe care o acceptă.

„Mi-au plăcut articolele care m-au numit cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase fotbaliste. Mă bucură să aud că sunt frumoasă”, a spus Ana Maria.

Citește și:

Un fotbalist din Serie A s-a logodit cu superba fiică a lui Sinișa Mihajlovic

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
propaganda
propaganda  •  06 Noiembrie 2022, 16:32
Postat de Dark_Angel pe 06 Noiembrie 2022, 13:03

Nu zic nimic, fata chiar este frumoasa, are un chip superb, e eleganta si arata bine, dar daca ea e cea mai frumoasa fotbalista din lume, celelalte cred ca or fi cam urate, ceea ce nu cred totusi.

In realitate toata e sucita si la corp si la fata are trasaturi masculine. :) E fleosc, gumata!

propaganda
propaganda  •  06 Noiembrie 2022, 16:31
Postat de hristo33 pe 06 Noiembrie 2022, 14:29

am cautat de curiozitate, vai de capul tau)) daca sunt peste Maria.

Slavele minus Rusia-Ucraina sunt cele mai urate femei. Sarboaicele, slovenele si croatele, cele mai urate din lume. Sunt inalte sau cu trasaturi masculine. In Croatia totusi mai gasesti cateva catolice ok, dar sunt originale, adica mai sucite. Cred ca nu stii ce inseamna frumusete! Pana si schiloadele din Bulgaria pot fi mai ok. Alea au pielea ca ***cele noastre, dar mai rau de fapt.

hristo33
hristo33  •  06 Noiembrie 2022, 14:29
Postat de traian_v pe 06 Noiembrie 2022, 13:04

Daca fata asta e cea mai frumoasa inseamna ca nu le-ati vazut pe Isabelle Mihail sau pe Veronica Cojuhari. Vai de capul vostru...

am cautat de curiozitate, vai de capul tau)) daca sunt peste Maria.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează