GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ALL STARS

GALERIE FOTO Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien

Ana Porgras, topless la Survivor All Stars. Foto: captură Voyo +27   FOTO
Ana Porgras, topless la Survivor All Stars. Foto: captură Voyo

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 09:00 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 09:06

Ana Porgras, 30 de ani, a renunțat la inhibiții la Survivor All Stars și a făcut plajă topless în Republica Dominicană. Imaginile au fost difuzate pe post de Pro TV în ultimele două episoade ale săptămânii.

  • Survivor All Stars este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”. Emisiunea este difuzată în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 21:30.

Ana Porgras se simte excelent la Survivor All Stars. După prima victorie a Faimoșilor la Jocul pentru Imunitate, fosta gimnastă s-a relaxat pe plajă alături de Ștefania Stănilă, unde a renunțat la sutien. Imaginile difuzate de Pro TV i-au încântat pe fani și au devenit rapid virale pe site-urile de socializare.

Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars

Ana Porgras, topless la Survivor All Stars. Foto: captură Voyo
Ana Porgras, topless la Survivor All Stars. Foto: captură Voyo
Ana Porgras, topless la Survivor All Stars. Foto: captură Voyo
Ana Porgras, topless la Survivor All Stars. Foto: captură Voyo
Ana Porgras, topless la Survivor All Stars. Foto: captură Voyo
+23 FOTO

Momentul a putut fi văzut și joi seară, imaginile fiind prezentate prima dată într-un promo pentru episodul 9, cel în care am aflat și al treilea concurent eliminat de la Survivor All Stars. Dacă în primele două săptămâni au fost trimiși acasă doi Faimoși, Andreea Tonciu și Elena Gheorghe, acum a fost rândul lui Relu Pănescu de la Războinici să părăsească Republica Dominicană.

Pe lângă medalia de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, Ana Porgras a mai câștigat un bronz la ediția din 2009, la paralele inegale, iar la Campionatele Europene de la Birmingham 2010 a luat medalia de bronz cu echipa.

Sportivii n-au reușit să se impună la Survivor România

Deși Survivor România este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților, iar printre participanți s-au regăsit în fiecare sezon, câștigătorii au fost doi cântăreți, Zanni și Elena Ionescu (ex-Mandinga), barmanul Alex Delea și directorul de vânzări Dan Ursa,

Printre cele mai importante nume din sport care au participat la Survivor se numără Mihai Onicaș, Ștefan Ciuculescu, Sebastian Chitoșcă (foști fotbaliști la FCSB), Asiana Peng, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Marian Drăgulescu (foști gimnaști), Cezar Juratoni (fost boxer), Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Mihai Zmărăndescu (foști luptători), Elena Chiriac (fostă campioană de taekwondo) sau Robert Niță (fost fotbalist la Rapid).

VIDEO. Blonda care a făcut ravagii pe plaja din Dominicană! Se iubește cu un celebru prezentator TV și este fana Survivor România

Citește mai multe știri despre Survivor All Stars:

Giani Kiriță, iritat de vedetele de la Survivor All Stars: „De umplutură, niște morți!” » Vrea să revină în Dominicană: „Le dau două variante”
SURVIVOR
Giani Kiriță, iritat de vedetele de la Survivor All Stars: „De umplutură, niște morți!” » Vrea să revină în Dominicană: „Le dau două variante”
Andreea Tonciu a părăsit Survivor All Stars: „Nu am trăit în viața mea ce am trăit aici”
SURVIVOR ALL STARS
Andreea Tonciu a părăsit Survivor All Stars: „Nu am trăit în viața mea ce am trăit aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
MaxiP
MaxiP  •  03 Februarie 2024, 01:51
Postat de rav410wrc pe 02 Februarie 2024, 17:49

Urmaresc gimnastica, mai ales la JO, inca din anii 90, si am vazut gimnaste: Milosovici, Gogean, Amanar, Raducan, Olaru, Presacan, Ban, Eremia, Ponor, Rosu, Sofronie, Izbasa, Nistor, Bulimar, Chelaru si sa ma ierte cele pe care le-am uitat, da' eu de Porgras asta am "auzit" numa' de prin pozele cu ea, cat mai dezechipata !! ;))))

Nu vreau sa fiu rau, dar daca urmaresti din 90', ok, pot intelege ca ai pierdut-o printre multe nume, dar daca iti amintesti de Chelaru si Bulimar... Porgras a fost cu mult peste ele. Cariera scurta, dar cat a fost, chiar a performat. E campioana mondiala pana la urma. Si nu cu echipa.

Van_Basten
Van_Basten  •  02 Februarie 2024, 19:26
Postat de ionutplural pe 02 Februarie 2024, 09:19

Cum e corect: Ana Porgras sau Ana Porcgras?

Ana ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MaxiP
MaxiP  •  02 Februarie 2024, 18:49
Postat de iri_ pe 02 Februarie 2024, 16:45

Pacat de ea, probabil ca acum 14-15 ani cand obtinea rezultatele din gimnastica era un copil de nota 10, dar din pacate a imbatranit urat, tatuaje, operatii, si silicoanele alea oribile. Mai rar vezi in gimnastica, mai ales feminina, asa exemple. Sau probabil o sa le vedem din ce in ce mai des. Oricum performantele in gimnastica au ajuns la un minim istoric, asa ca sa nu ne mai mire nimic...

Era uratica, probabil a simtit nevoia sa se imbunatateasca si ca marea majoritate a cazurilor, au alta evaluare a termenului. Gimnastica a ajuns la un minim istoric, pare sa fi trecut peste, totusi nu cred ca din cauza asta. Daca ti se pare ca marile gimnaste ale trecutului sunt niste exemple, uita-te numai ce frustrari au si ce declara in momentul in care nu li se fac jocurile, ca au facut un scandal ca nu sunt ele la carma cu care de altfel au ajuns la acel minim istoric, ele fiind implicate, ca apoi sa conteste la greu primul staff care a trecut cu mult peste minimul istoric si se mai si considera ca lor li s-ar cuveni meritele. Ba chiar mama Sabrinei Voinea, cu niste fite ca isi retrage fiica de la lot daca nu face 4 aparate... adica nu or fi ele tunate, dar nici mari exemple educationale nu mi se par, multe dintre ele.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează