GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Anamaria Prodan, din nou îndrăgostită: „Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez” » Condițiile impuse viitorului iubit

Anamaria Prodan +49   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 21:05 / Actualizat joi, 17 martie 2022 21:28

Aflată în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan anunță că este gata să-și refacă viața. 

Impresara a dezvăluit că în momentul de față are o relație cu un bărbat care este dispus să o aștepte până ce divorțul de Laurențiu Reghecampf se oficializează, dar îi impune reguli acestuia, pentru a putea face parte din viața sa.

„Da, îmi place foarte tare cineva, mă așteaptă până divorțez. Dacă viitorul meu soț sau iubit nu este perfect pentru copiii mei, dacă nu iubește copiii, dacă eu nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă. 

Așa a fost și cu Reghecampf. Vine dintr-o altă lume, o lume foarte sus”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul promo-ului emisiunii „Fiță cu Adiță” de pe YouTube.

Cum trebuie să fie bărbatul perfect în opinia Anamariei Prodan

În urmă cu câteva luni, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria dezvăluia cum trebuie să fie un bărbat pentru a putea fi noul ei iubit.

„Eu pot să-mi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. 

Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva, așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf, trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, spunea Anamaria Prodan.

+45 FOTO

Laurențiu Reghecampf: „Aș fi cel mai fericit om din lume să aibă altă relație”

Antrenorul celor de la CSU Craiova a fost chestionat pe seama unei posibile relații a Anei, pe care o privește cu entuziasm.

„Aș fi cel mai fericit om din lume să aibă altă relație. Probabil atunci se va potoli. O să-i spună ăla: «Băi, gata! Ești cu mine aici și tu ce faci? Tu tot îl iei pe ăla?»”, spunea Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: 

Contul Wandei Nara a fost spart! Ce fotbalist cunoscut îi scria în privat: „M-am îndrăgostit!”
METROSPORT
Contul Wandei Nara a fost spart! Ce fotbalist cunoscut îi scria în privat: „M-am îndrăgostit!”
Un impresar din România, despre cauzele prăbușirii lui Florinel Coman: „Atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții…”
FCSB
Un impresar din România, despre cauzele prăbușirii lui Florinel Coman: „Atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții…”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  18 Martie 2022, 11:55

Da-i Doamne fericire si sanatate, poate asa mai scapam si noi de mahalagismele ei. Ne-am saturat pana peste cap de acest personaj jenant !!

03101956
03101956  •  18 Martie 2022, 11:50

Barbatul perfect? Sa fie Dan, o fi vreun Hassan, Ali Baba, poate Putin??!!?? Poate ca presa sportiva ar trebui sa evite sa mai scrie ceva din viata acestei familii (nu-i dau numele)! Ne-am saturat de scandaluri, vieti amoroase, bani, bogatii, s.a. Ocupati-va de sport!

donqhote
donqhote  •  18 Martie 2022, 08:52

"Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie", spune Ana. Dar poate murmurele nu sunt cauzate de el...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează