GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Blonda care-ți taie răsuflarea în sala de sport! Recunoaște: „E imposibil să rezist tentației!”

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 20:09 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 20:09

Aza Gabriela a făcut 5 ani atletism, fiind pasionată de muzică şi de dans, fiind remarcată de cei mai buni compozitori din România. A fost semifinalistă la „Vocea României” în urmă cu 7 ani, iar de atunci a întors toate privirile cu trăsăturile sale.

Merg la sală, mă țin de programul pe care-l am și reușesc să fiu de trei ori pe săptămână în sala de sport. Am un program superîncărcat, dar în trecut am făcut 5 ani de atletism, am câștigat numeroase premii și am rămas cu o experiență minunată. Niciodată nu las sala de sport pe ultimul plan!”, recunoaște Aza.

+33 FOTO

Superba blondă a avut o relație inclusiv cu Dragoș Nedelcu, dar a decis să-l părăsească. „Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă. Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luăm această decizie”, spunea artista.

Chiar dacă i-a dat papucii fotbalistului de la Farul, Aza dezvăluie că atunci când timpul îi permite merge pe stadion: 

Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren”.

Aza Gabriela
Aza Gabriela
+41 FOTO

Cum majoritatea urmăritorilor mei de pe Instagram sunt de sex masculin, atunci când o fată îmi urmărește all my stories, dar nu-mi dă niciodată follow, mă face să mă tot gândesc a cui iubita este 
- Aza Gabriela

Născută la Călărași, Gabriela Amzaru, pe numele ei real a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sînă, fostul membru al trupei Akcent.

Recunosc că sunt și preparate de la care mi-e greu să mă abțin, dar trebuie să fac asta. E dificil cu dulciurile, recunosc. E imposibil să rezist tentației
- Aza Gabriela

Citește și:

Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova
MONDEN
Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova
Iubita lui Ionuț Radu face senzație în costum de baie » Frumoasa italiancă l-a cucerit pe portarul român
METROSPORT
Iubita lui Ionuț Radu face senzație în costum de baie » Frumoasa italiancă l-a cucerit pe portarul român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo12
paolo12  •  09 Noiembrie 2023, 11:29

HUO!

rav410wrc
rav410wrc  •  08 Noiembrie 2023, 20:34

Se potriveau ... Nici el fotbalist, cum de altfel nici ea cantareata !! ;)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează