GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Cadou de Crăciun de la Mădălina Ghenea » Apariție incendiară în costum de baie

FOTO: Instagram @Mădălina Ghenea +49   FOTO
FOTO: Instagram @Mădălina Ghenea

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 08:00 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 09:09

Mădălina Ghenea, fosta iubită a jucătorului de tenis Grigor Dimitrov, a avut o apariție incendiară pe Instagram, într-un costum de baie galben.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Mădălina Ghenea le-a oferit un cadou fanilor cu o nouă apariție răvășitoare pe Instagram. Asta după ce în urmă cu doar câteva zile poza din nou provocator, de data aceasta pe străzile din Roma (imaginile, în galeria foto de mai jos).

+45 FOTO

„Îmi e dor de vară”, a scris Mădălina Ghenea în descrierea unui video în care apare în lenjerie intimă. Iar fanii au reacționat imediat:

  • „Unică”
  • „Divină”
  • „Cea mai frumoasă femeie din lume”
  • „Doamne, cât de superbă ești”
  • „Mereu sexy”

Mădălina Ghenea, victima hărțuirii

„Din păcate, în ultimii șase ani am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece a reușit să identifice hărțuitorul. 

La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meseriei mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru”, povestea Mădălina Ghenea în martie 2023.

+45 FOTO

Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă

- Mădălina Ghenea

Vezi și:

Românca din Playboy care l-a refuzat pe Mutu a pozat în piscină cu dușmanul „naționalei” României: „Hai să ne jucăm puțin”
MONDEN
Românca din Playboy care l-a refuzat pe Mutu a pozat în piscină cu dușmanul „naționalei” României: „Hai să ne jucăm puțin”
Ea e cea mai sexy antrenoare de fitness din România: „Am reușit să obțin cea mai potrivită strategie”
FITNESS
Ea e cea mai sexy antrenoare de fitness din România: „Am reușit să obțin cea mai potrivită strategie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Zuza
Zuza  •  22 Decembrie 2023, 16:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  22 Decembrie 2023, 12:51

Uite, Vardy, ce surpriza placuta ne face de sarbatori superba noastra Madalina. A simtit ca am comentat tot anul despre ea pe forumul gesepe si a zis sa ne multumeasca in felul ei. Oare cu cine o petrece Craciunul si cum va fi imbracata?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează