GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Ce a spus Denisa Nechifor despre Adrian Cristea, tatăl fetiței sale: „Iubirea e oarbă”

Denisa Nechifor / Foto: Instagram
Denisa Nechifor / Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 14:49 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 14:56

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mulți ani și cei doi au o fată în vârstă acum de aproape 15 ani. La scurt timp după ce au devenit părinți, Denisa și fostul fotbalist au pus capăt relației lor, păstrând legătura doar de dragul fetiței lor. 

Ulterior, „Prințul” a mai avut și alte relații extrem de cunoscute în lumea mondenă, precum cea cu Bianca Drăgușanu, cu care a avut o legătură amoroasă de lungă durată, dar care, de asemenea, s-a încheiat.

Recent, Denisa Nechifor a primit din partea unei fane o întrebare mai puțin obișnuită, însă, aceasta nu a avut nicio reținere în a răspunde. 

„Sunteți interesantă! Ce a fost așa atractiv la Adrian Cristea? Și Bianca Drăgușanu l-a iubit! Mi se părea nesărat și insipid tipul! Iubirea e oarba”, a fost mesajul pe care l-a primit Denisa Nechifor din partea unei fane, în mediul online. 

„Vă mulțumesc pentru compliment! Mai știu eu ce era acum aproape 20 ani?! Din fericire, a fost cu noroc, am o fată minunată! O seară faină!”, a fost răspunsul pe care i l-a oferit Denisa Nechifor urmăritoarei sale. 

Denisa Nechifor / Sursă foto: https://www.facebook.com/denisanechifor10
Denisa Nechifor
+34 FOTO

Au aniversat împreună ziua fiicei lor

Deși nu mai formează un cuplu, Adrian Cristea și Denisa Nechifor continuă să aibă o relație bună de dragul fiicei lor, Rania. Recent s-au și revăzut, chiar la petrecerea de ziua adolescentei. Pentru Click, Denisa Nechifor a declarat:

„Rania nu și-a mai dorit un party acum, pentru că anul trecut a avut un chef foarte mare, cu foarte mulți prieteni. Însă au venit colegii ei acasă, pe la 12 noaptea, cu tort și cu confetti, ca să-i facă surpriză”, a explicat vedeta.

GALERIE FOTO Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție incredibilă » Cum s-a fotografiat pe plajă

Motivul pentru care Cristi Borcea își testează copiii împotriva substanțelor interzise: „Chiar eu le fac testele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează