GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Cine e fotbalistul celebru care s-a iubit cu Monica Dascălu, de la Pro TV: dădea 15.000 de dolari pe factura de telefon ca să o audă!

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 15:54 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 21:10

Monica Dascălu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri de la Pro TV. S-a căsătorit în 2010 cu avocatul Mihai Băjenaru și au o căsnicie discretă. Puțini sunt însă cei care știu cu ce fotbalist celebru s-a iubit Monica în trecut.

Monica Dascălu și Mihai Băjenaru și-au unit destinele în anul 2010. Bărbatul, de meserie avocat, a cucerit-o pe știrista de la Pro TV, iar după câțiva ani de relație, cei doi au ales să facă pasul cel mare.

Adrian Mutu dădea 15.000 de dolari ca să vorbească cu Monica Dascălu

Monica Dascălu a avut o relație cu un fotbalist celebru. Este vorba despre Adrian Mutu, cu care a avut o relație de scurtă durată. Surse din anturajul lor mărturiseau, la acea vreme, faptul că „Briliantul” plătea 15.000 de dolari factura la telefon, pentru a vorbi non-stop cu Monica, el fiind stabilit în străinătate, scrieCancan.

Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit, iar la scurt timp vedeta l-a cunoscut pe actualul ei soț, Mihai, despre care prezentatoarea TV a spus acum ceva vreme numai cuvinte frumoase.

+6 FOTO

„Eu, înainte de căsătorie, am fost eu, după căsătorie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile.

Am fost noi înşine și suntem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!… Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a mărturisit Monica Dascălu, într-un interviu mai vechi.

GALERIE FOTO S-a retras din fotbal și acum a fost prinsă „în ofsaid”! » Imagini incendiare din duș

GALERIE FOTO Fosta lui Ralf Schumacher a luat o decizie controversată: „Am 46 de ani și mă simt foarte bine în pielea mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
Simplu
Simplu  •  31 Decembrie 2023, 06:56

Este jenant acest articol.ce căutați cu picioarele în viața pers.a acestei fete.mare rușine pentru cine a publicat acest articol.murdar și neadevărat.oare pentru voi nu exista legi?încă o dată MARE RUSINE.

Simplu
Simplu  •  31 Decembrie 2023, 06:55

Este jenant acest articol.ce căutați cu picioarele în viața pers.a acestei fete.mare rușine pentru cine a publicat acest articol.murdar și neadevărat.oare pentru voi nu exista legi?încă o dată MARE RUSINE.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  29 Decembrie 2023, 23:37
Postat de titiduru22 pe 28 Decembrie 2023, 17:43

Bre da' dens mai esti :(((

… si adanc…

Vezi toate comentariile (39)
Comentează