GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Cum arată vila în care s-a mutat Shakira, după despărțirea de Gerard Pique » Doar în filme mai vezi așa ceva!

Shakira
Shakira

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 18:51 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 20:17

Spectaculoasa vilă a Shakirei din Miami, cu doc privat, valorează peste 10 milioane de euro. Cântăreața columbiană s-a mutat în Statele Unite ale Americii împreună cu cei doi copii ai săi, după despărțirea de Gerard Pique.

Shakira a pus capăt etapei sale în Spania pentru a începe un nou capitol în viața ei, care se va desfășura în Miami. Cântăreața columbiană a sosit pe aeroportul Josep Tarradellas din Barcelona-El Prat însoțită de fiii săi Milan și Sasha, în vârstă de 11, respectiv 9 ani, pentru a se îmbarca într-un avion cu destinația Miami. Tocmai în acest oraș, situat în colțul de sud-est al Floridei, cântăreața și-a cumpărat în 2001 o casă spectaculoasă și luxoasă, cu vedere la mare și un doc impresionant.

+13 FOTO

Situată într-una dintre cele mai exclusiviste și privilegiate zone din Miami, vila are două etaje distribuite pe 750 de metri pătrați. Înainte de despărțirea de Gerard Pique, Shakira se gândea să vândă casa, dar acum planurile sale s-au schimbat.

Vila Shakirei are șase dormitoare și șapte băi

După despărțirea de Gerard Piqué, celebrul fotbalist, Shakira și-a găsit liniștea într-o reședință impresionantă, ce oferă un cadru luxos pentru artista columbiană. Casa sa este o oază de eleganță și confort, oferind o varietate de facilități și spații generoase pentru relaxare și distracție. Cu o curte interioară care găzduiește o piscină generoasă în aer liber, casa Shakirei devine un refugiu perfect pentru zilele însorite și serile relaxante.

Fiica lui Gigi Becali a ajuns în instanță: „Nu vrea să plătească, a fost furată. Au înșelat-o unii!”
INSTANȚĂ
Fiica lui Gigi Becali a ajuns în instanță: „Nu vrea să plătească, a fost furată. Au înșelat-o unii!”

Reședința este amenajată cu șase dormitoare și șapte băi, oferind un confort deosebit pentru întreaga familie. Spațiile mari de zi sunt amenajate cu atenție la detalii, unul dintre ele fiind decorat într-un stil oriental, oferind o atmosferă exotica și relaxantă. Un alt spațiu include o sală de biliard, perfectă pentru momentele de distracție și socializare în familie sau cu prietenii.

Cu o sală de sport privată dotată cu iluminare excelentă, Shakira se poate bucura de antrenamente intense și sesiuni de fitness în confortul propriei case. În total, suprafața proprietății depășește 2.000 de metri pătrați, oferind o oază de relaxare și lux. Casa solistei reflectă gusturile rafinate și stilul de viață activ al artistei, oferind un spațiu generos și reconfortant în care să se bucure de momentele de liniște și reflecție, dar și de distracție și activități recreative.

+13 FOTO

Citește și alte știri mondene: 

Apariție rară » Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan: „Sunt diferită de mama și Sarah. Eu sunt mai ascunsă”

Prietena lui Ion Țiriac are probleme mari: „Poate mă încadrez să primesc 300 de lei pe lună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Van_Basten
Van_Basten  •  02 Februarie 2024, 00:01

Doar in filme, in The Sun si in gesepe mai vezi asa ceva. Gazzetta dello Sport are alt continut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close