GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Alimentul la care Diana Munteanu nu poate renunța » Cum se menține în formă la 45 de ani: „Mănânc zilnic dacă am poftă”

Diana Munteanu. Foto: Instagram/ @officialdianamunteanu +40   FOTO
Diana Munteanu. Foto: Instagram/ @officialdianamunteanu

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 13:27 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 13:27

Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, are 45 de ani, iar în ultimii ani a slăbit foarte mult. De altfel, mulți au considerat că vedeta se află în prag de anorexie, atunci când au văzut imaginile publicate pe contul de socializare.

Prezentatoarea TV explică faptul că nu renunță la un aliment pe care majoritatea celor care își doresc să slăbească sau să se mențină în formă îl evită cu orice preț.

FOTO. Alimentul la care Diana Munteanu nu poate renunța

+36 FOTO

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!

La îngheţată nu renunţ! Mănânc şi zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport. Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta”, a declarat Diana Munteanu, potrivit Wowbiz.

Cum se menține Diana Munteanu în formă, la 45 de ani

În ultimii ani, Diana Munteanu a ales să aibă o viată cât mai echilibrată, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, dar şi plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor.

Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Am renunțat la carnea de pui. Pur şi simplu nu o mai pot mânca. Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.

Citește și:

„Să nu ne dăm puritani acum” » Mesaj uluitor al soției lui Dani Alves, la nici două săptămâni după condamnarea fotbalistului: „Să fiu trasă de păr și pusă la perete”
SPANIA
„Să nu ne dăm puritani acum” » Mesaj uluitor al soției lui Dani Alves, la nici două săptămâni după condamnarea fotbalistului: „Să fiu trasă de păr și pusă la perete”
Patroana-antrenoare din fotbalul românesc dezvăluie: „Mereu aud asta pe la spate” + Motivul pentru care și-a înființat club
ACADEMIE
Patroana-antrenoare din fotbalul românesc dezvăluie: „Mereu aud asta pe la spate” + Motivul pentru care și-a înființat club

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
imgb
imgb  •  10 Martie 2024, 02:08

Cine mai e si uritania asta ba fratzilor !...De unde le scoatetzi pe toate fufele astea intr-un ziar de SPORT ?

danglumetu
danglumetu  •  09 Martie 2024, 19:34

e obligatie profesionala sa arate anorexica! trebuie sa traiasca din ceva? cind deschide gura, ca sa vorbeasca, nu la ce va ginditi voi, seamana leit cu alta scolita, ilinca vandici!

S0s0
S0s0  •  09 Martie 2024, 14:20

După Mutu și jumătate din Naționala noastră, a luat-o și Niculescu... de nevastă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează