GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

foto Jucătorul lui Hagi, marcaj strâns la iubită: ținuta mulată l-a dat pe spate

Dragoș Nedelcu și Anca Gheauru +32   FOTO
Dragoș Nedelcu și Anca Gheauru

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2023 08:00 / Actualizat vineri, 29 decembrie 2023 15:13

După ce a fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de Ianis Hagi cu ocazia cununiei cu partenera sa, Elena, Dragoș Nedelcu (26 de ani) a petrecut restul zilelor de sărbătoare alături de familie 

Mijlocașul Farului Constanța s-a pozat alături de iubita lui, căreia i-a făcut marcaj strâns. Anca (29 de ani) a purtat o ținută spectaculoasă: o rochie mulată, de culoare bej, care i-a evidențiat formele lucrate. 

Dragoș și Anca, manager al unor cluburi din Mamaia, și-au „oficializat” relația pe Instagram vara trecută, postând o imagine de cuplu. Ea e mai mare cu 3 ani, fiind născută pe 17 februarie 1994, în timp ce fotbalistul e născut pe 16 februarie, dar în 1997.

Anca Gheauru și Dragoș Nedelcu. Foto: Instagram
Anca Gheauru și Dragoș Nedelcu. Foto: Instagram
Anca Gheauru. Foto: Instagram
Anca Gheauru. Foto: Instagram
Anca Gheauru. Foto: Instagram
+28 FOTO

Nedelcu s-a iubit cu o cântăreață

Dragoș Nedelcu s-a despărțit în primăvara lui 2022 de cântăreața Aza Gabriela, după 2 ani și jumătate de relație. 

„Drumurile noastre erau foarte diferite, era extrem de greu să ne vedem. Am stat cu el în casă doi ani, iar al treilea an a fost foarte greu. El a locuit în Germania, a avut un contract acolo, iar apoi a venit în România și s-a dus în Constanța. Pe la final ne-am mai descurcat noi, dar a fost greu.

Nu e vorba doar de distanță, cât era drumul ăsta diferit. Uneori e greu de înțeles…Nu mi-aș dori să fie în permanență lângă mine, dar să fie acolo și să am susținere. Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă. Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luăm această decizie.

Aza Gabriela
Aza Gabriela
Aza Gabriela
+41 FOTO

Femeia care vrea un fotbalist trebuie să nu facă nimic, doar să stea după el. Să fie acasă când el vine din cantonament, să îl aștepte cu mâncare acasă și să stea lângă el. Eu făceam chestia asta, dar nu am mai putut să o duc. El era un băiat foarte ok și foarte liniștit. Eu eram plecată la concert și el stătea cu gândul dacă am terminat, dacă…. Și eu stăteam să îi dau mesaje că am terminat, că nu știu ce… Chestiile astea… Nu știu dacă te saturi, dar se umple paharul.

Nu m-ar deranja dacă vorbește cu altă fată. Nouă ne-a fost foarte greu în ultimul an, mai ales pentru mine. Relația s-a cam răcit. Eu știu că mă iubește cu adevărat, mai mult decât sigur mă iubește și acum, dar eu nu mai vreau. Sunt sigură pe mine. Dacă te întorci în trecut…”, declara Aza la Kanal D, la momentul respectiv.

VIDEO Ianis Hagi și Elena, petrecere fabuloasă, chiar în ziua de Crăciun » 400 de invitați și ținute de gală

Imagini provocatoare cu soția lui Sergiu Hanca » Andreea, cucerită de Dubai: „Ne mutăm aici”
dubai
Imagini provocatoare cu soția lui Sergiu Hanca » Andreea, cucerită de Dubai: „Ne mutăm aici”
Juan Bauza și-a dus iubita în Argentina! Francesca Simionescu, una dintre cele mai sexy jurnaliste din România, face senzație în Țara Tangoului
MONDEN
Juan Bauza și-a dus iubita în Argentina! Francesca Simionescu, una dintre cele mai sexy jurnaliste din România, face senzație în Țara Tangoului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
papora
papora  •  29 Decembrie 2023, 16:43
Postat de soimiisibiu pe 29 Decembrie 2023, 15:51

La banii lui poate alege ce vrea. Nu trebuie sa fie prea deștepte.

Oaaa!!cetare!!deprinferentari de undeva coane??

soimiisibiu
soimiisibiu  •  29 Decembrie 2023, 15:51

La banii lui poate alege ce vrea. Nu trebuie sa fie prea deștepte.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  29 Decembrie 2023, 14:38
Postat de raf1946 pe 29 Decembrie 2023, 14:17

"Ea e mai mare cu 3 ani, fiind născută pe 17 februarie 1994, în timp ce fotbalistul e născut la o zi după, pe 16, dar în 1997". Bravo, Andra, 16 e după 17. Gândești cu altceva în loc de cap.

„Gândești cu altceva în loc de cap.” ... Dezvoltă!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează