GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECLARAȚII

Dumitru Dragomir a ieșit cu soția în oraș și a rămas șocat când a văzut nota de plată: „E nebunie” + Cum își spionează nepotul prin cluburi: „A înghețat”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 12:59 / Actualizat marti, 26 decembrie 2023 11:36

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a povestit ce șoc a trăit la un restaurant de lux din București.

„Dacă vrei peșt, să nu te duci la restaurant, stai acasă! Cumperi de la alimentară sau de la alte magazine pește și ți-l faci acasă, cu 100 de lei. Am fost cu nevastă-mea la o masă în doi și am dat câteva milioane. E nenorocire”, își începe Dumitru Dragomir povestirea, citat de Fanatik.

„E în umbra lui Olaru și Coman, dar îmi place” » Gardoș laudă un jucător de la FCSB: „Nu aș fi avut curajul lui”
FCSB
„E în umbra lui Olaru și Coman, dar îmi place” » Gardoș laudă un jucător de la FCSB: „Nu aș fi avut curajul lui”

Dumitru Dragomir: „Am dat jumătate de salariu minim pe economie”

Fostul președinte al LPF a continuat: „Am fost cu ea la un restaurant și mi-am luat un pește. Eu, care de ani de zile nu mă mai uit la prețuri, am zis că peștele ăla a fost prea scump. Era restaurant de lux, e nebunie cu ăștia.

Sunt foarte scumpe astea în București. Am dat jumătate de salariu minim pe economie pe acel pește. 10-12 milioane a fost masa în doi”.

Cum își spionează Dragomir nepotul în cluburile de noapte

„Le dau bani nepoților. E chestie de educație și să nu-l lași din mână pe copil. Nepoții mei nu vor trăi din fotbal, asta este clar. Dar nu lipsește niciunul de la antrenament. Îl ții preocupat, îi dai bani și de cluburi. Nepotul meu s-a dus la club de 10 ori, de 5 ori l-am verificat.

M-am dus la club, toți patronii mă cunosc. Am sunat și am întrebat cum pot să fac să văd ce se întâmplă. Am stat o oră, a venit ospătarul și a înghețat când m-a văzut. L-am întrebat dacă a băut ceva și mi-a spus că a băut numai sucuri. L-am întrebat și de cei din jurul lui și mi-a spus că ăia au băut de au stins. 

L-am întrebat dacă ăștia se droghează, eu aflu tot, mi-a spus că nu se pune problema. Știu și ce a mâncat, ce a băut, la ce oră pleacă. La fel am făcut și cu cel mare, la ora 12 să fie acasă. Dacă la 12 și 2 minute nu e în casă, s-ar putea să îmi crape inima, că mă gândesc că s-a întâmplat ceva”, a mai povestit Dragomir. 

VIDEO Dumitru Dragomir a comparat situația palmaresului Stelei cu vânzarea și cumpărarea unui cal: „A avut continuitatea performanței!”

Citește și:

Dennis Politic și amintirile sale de Crăciun: „Părinții mi-au zis adevărul. Și nu am fost supărat deloc”
DINAMO
Dennis Politic și amintirile sale de Crăciun: „Părinții mi-au zis adevărul. Și nu am fost supărat deloc”
Descoperiți-l pe Zeljko Kopic! Cealaltă față a antrenorului dinamovist: „Sunt pasionat de șah”. E fan Jack Nicholson + ce opinie are despre vicii
DINAMO
Descoperiți-l pe Zeljko Kopic! Cealaltă față a antrenorului dinamovist: „Sunt pasionat de șah”. E fan Jack Nicholson + ce opinie are despre vicii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
stelu
stelu  •  27 Decembrie 2023, 20:04

trebuia sa faca precum mircea diaconu in filantropica

CLIENT
CLIENT  •  27 Decembrie 2023, 14:31

Uita de preturi daca se intalnea cu Ceausescu' . Iar iesea zgariat si muscat. De fapt ce importanta mai are ce zice si asta ? Cu fotbalul a terminat-o , a ramas bucataria. Se aude ca i s-a redeschis de la 0 un dosar vechi .

TZTZ
TZTZ  •  27 Decembrie 2023, 10:55
Postat de steaua.libera pe 26 Decembrie 2023, 12:06

Mai lasati-ne cu Homus Sovieticus asta. Reperele noastre nu mai sunt alea ca de pe vremea tovarasului. La timpuri noi, oameni noi! Nu vrem fosile securiste

Bine spus. Homo Sovieticus...Marele Mitica...care inca nu stie ca s-a facut denominarea...Sa dai 1200 de lei pentru o masa in doi...tipic pentru bombardierii fotbalului romanesc...Sa inteleg ca este sarac si nu i-a ramas mai nimic din perioada in care toate echipele de fotbal din Romania cand jucau in Bucuresti nu gaseau un hotel mai bun decat al lui...Hai mai lasati-ne aceste persoanaje

Vezi toate comentariile (9)
Comentează