GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ALEGERI 2024

Dumitru Dragomir spune că România va avea un președinte-surpriză în 2024: „Îmi pun și eu întrebarea”

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația lui Coman
Dumitru Dragomir a vorbit despre situația lui Coman

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 13:55 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 19:21

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că vom asista la o schimbare la vârful puterii politice din România. 

Conform lui Dragomir, președintele României ar putea fi Eduard Hellvig, fostul șef al Serviciului Român de Informații. 

„Cele mai mari sanse le are Ciolacu. A greșit mult în ultimele trei luni, dar are partidul. Însă ar putea veni unul fixat de Uniunea Europeană. Eu îmi pun întrebarea... Regele Charles a venit în Romania și a vrut să vorbească cu un singur om, Helvig”, a explicat Dragomir la România TV

Printre numele care se vehiculează că vor candida la alegerile prezidențiale din 2024 se numără: Mircea Geoană, Marcel Ciolacu sau George Simion, însă niciunul dintre aceștia nu a confirmat oficial. 

Eduard Hellvig și-a anunțat demisia de la conducerea SRI pe 3 iulie, după cel mai lung mandat în fruntea acestui serviciu, adică 8 ani și 4 luni. „Pietrificarea în funcție poate duce la pierderea contactului cu realitatea socială”, a spus Hellvig în declarația de presă în care și-a anunțat plecarea, conform Libertatea.

Iată cum arată cotele unei mari case de pariuri:

  • Mircea Geoană - 1.65
  • Marcel Ciolacu - 5
  • George Simion - 8
  • Laura Kovesi și Nicolae Ciucă - 10
  • Rareș Bogdan și Cătălin Drulă - 15
  • Emil Boc și Sebastian Burduja - 20

Poveste haioasă a lui Dumitru Dragomir » Bancul pe care i l-a spus lui Nicolae Ceauşescu: "Se tăvălea pe jos de râs"

„Am luat masa cu Ceauşescu. M-a pus să-i spun un banc. Tremurau toţi, le era frică. Toţi îmi făceau semne să tac, dar la tupeul meu, eu i-am zis", a recunoscut Dragomir într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul şef de la LPF a redat şi bancul pe care i l-a spus fostului dictator: „Pe o navă s-au întâlnit Kennedy, Hrusciov şi Ceauşescu. Şi, mâncând cu ei, au zis «Să vedem care-i cea mai curajoasă naţie din lume!» Kennedy a spus: John, aruncă-te în ocean, ia cuţitaşul meu şi să-mi scoţi un rechin pe punte! Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fără picioare şi fără o mână.

Toată lumea «O, ce curaj, ce curaj!» Vine Ceauşescu după ce mai trage o ţuică. «Băi Mitică, ia aruncă-te în ocean, ia lingura asta, vezi dacă scoţi vreun peştişor să nu ne facem de râs cu americanii şi ruşii» La care ăla zice «Intră, bă, dumneata! Nu vezi că-i apa rece?» Toată asistenţa: "O, ce curaj, ce curaj!".

Deşi era un banc despre fostul dictator, Dragomir spune că acesta s-a amuzat copios.

„Râdeau de se tăvăleau pe jos. Toată lumea zicea că-ţi face, că-ţi drege. Tot ce au vânat mi-au dat mie. Mi-au umplut portbagajul cu prepeliţe", a zis Dragomir.

„Asta e pensia, mi-am asigurat bătrânețea”. Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față

EXCLUSIV Dumitru Dragomir a numit cel mai tare jucător de poker dintre patronii din Liga 1: „Nici Iosefini nu făcea cu cărțile ce făcea el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  10 Ianuarie 2024, 18:42
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 08 Ianuarie 2024, 14:46

Profesorul Lavric de la AUR e mai destept decat oricine va fi pus de la partidele care sunt subordonate occidentului

O fi destept si bun, dar nu e cautat. Oricum, nu se vede de Simion, care desi creste in notorietate, isi submineaza tocmai colaboratorii din partid care par niste insecte necuvântătoare.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  08 Ianuarie 2024, 14:46
Postat de Chris.Dumi pe 06 Ianuarie 2024, 13:58

M-am intalnit cu Simion la Cluj inainte de Craciun, adica venise el sa faca baie de multime, ma rog. O singura intrebare i-am pus, ok, te aleg, vei fi presedinte, care va fi echipa ta, pe cine pui premier si cine va face guvernul? Nu a vrut sa imi spuna nimic, a stat un pic incurcat, voia sa zica ceva, dar dupa 3-4 secunde a mers mai departe si a evitat. Apoi , am stat sa analizez singur, cu cine sa il faca, sa il puna pe Mugur Mihaiescu ”Garcea” premier? Pe alti membrii de galerie? Probabil la fel e si cu Șoșoaca. Nu au partid, nu au oameni ca lumea, doar urlători....ce e asta? E adevarat la USR si PNL au dat kix desi erau marile pariuri de acum 4 ani, iar in PSD au existat unii fripturisti sau mari ștabi care au dus in jos partidul. Kovesi? Geoana? Oameni buni dar si ei fara echipa. Desi nu sunt pesedist, din ce am observat, probabil Ciolacu va iesi presedinte si in jurul lui vor fi atrasi cei mai buni din PSD.

Profesorul Lavric de la AUR e mai destept decat oricine va fi pus de la partidele care sunt subordonate occidentului

elgabri
elgabri  •  07 Ianuarie 2024, 17:30

Surpriza e cum de acest individ nu se afla la puscarie inca !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează