GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Elisa Mazzucchelli a făcut din nou senzație » Cum a apărut cea mai sexy animatoare din circuitul MotoGP pe stadionul Luigi Ferraris

Elisa Mazzucchelli // Foto: Instagram +46   FOTO
Elisa Mazzucchelli // Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 11:19 / Actualizat vineri, 18 august 2023 12:10

Elisa Mazzucchelli, în vârstă de 31 de ani, și-a surprins fanii de pe Instagram cu o nouă apariție sexy. De data asta, cea mai sexy animatoare din circuitul MotoGP s-a pozat pe Stadionul Luigi Ferraris, iar alături de imagini a scris și un mesaj.

„A patra poză este preferata mea. Ghiciți de ce!”, a scris Elisa în dreptul unei imagini din care admiratorii nu pot observa nimic. 

Cu toate astea, internauții i-au lăsat câteva comentarii. „Suporterii Doriei au fost întotdeauna stimați și apreciați! Au o mare pasiune și atașament față de culorile lor”, „Vă doresc o revenire rapidă în Serie A”, „Tipul din spate probabil e invidiat de tot globul”, au fost mesajele fanilor.

+42 FOTO

Cine este Elisa Mazzucchelli

Elisa Mazzucchelli (31 de ani) este cea mai sexy animatoare din circuitul MotoGP. Italianca este un mare fan al celor de la Sampdoria, formație care nu o duce însă prea bine: a retrogradat sezonul trecut în Serie B. Elisa merge destul de des la meciurile Sampdoriei.

Cea mai sexy animatoare din circuitul MotoGP este fanul unei formații aflate în suferință în Serie A
METROSPORT
Cea mai sexy animatoare din circuitul MotoGP este fanul unei formații aflate în suferință în Serie A

Elisa și-a făcut studiile la Universitatea din Genova. A fost desemnată cea mai sexy italiancă din circuitul MotoGP în anul 2017. 

Ea ar avea o avere estimată de aproximativ 500.000 de dolari, scrie The Sports Grail. Este urmărită de peste 317.000 de persoane pe rețeaua de socializare Instagram.

+42 FOTO

Citește și alte știri mondene: 

Fiica Anamariei Prodan, probleme la intrarea într-un club de fițe din Mamaia » Bodyguarzii nu au lăsat-o să intre, când au văzut cum venise îmbrăcată

După dansul pe maneaua lui Tzancă Uraganu, Ivana Knoll „a comis-o” din nou: „Mă poate învăța cineva?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Shogun01
Shogun01  •  18 August 2023, 12:18

daaa, ea practica un alt tip de sport

Vezi toate comentariile (1)
Comentează