GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

GALERIE FOTO „Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Schimbare incredibilă în relația fostului star de la Real Madrid

Jese și Aurah Ruiz au avut o relație tumultoasă +49   FOTO
Jese și Aurah Ruiz au avut o relație tumultoasă

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 09:32 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 09:58

Jese și Aurah Ruiz au avut o relație tumultoasă. Iubita fostului jucător de la Real Madrid, acum la Las Palmas în divizia secundă din Spania, a anunțat că cei doi se vor căsători din nou în acest an. De altfel, Aurah este însărcinată.

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. 

Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt video-uri cu tine, Jese, nu poți nega”, tuna Aurah Ruiz, în urmă cu câțiva ani. Apoi, anul trecut, a părut că a revenit la sentimente mai bune.

Acum, după o excursie în Dubai, în care Jese a cerut-o din nou, Aurah Ruiz a revenit la sentimente mai bune. „M-a dus la hotel, legată la ochi. A pregătit totul pe plajă, cu torțe, a fost chiar și un violonist. Va fi o nuntă incredibilă”, a explicat Aurah Ruiz. 

+45 FOTO

S-au împăcat în 2021, dar Jese a înșelat-o imediat

Cei doi au început să vorbească din nou în 2021, dar Jese nu s-a liniștit și a fost prins de fosta soție cu Rocio Amar, o superbă blondă, în compania căreia era la o zi după aniversarea fostei soții! „Nu pot trăi fără tine” și „fiu de curvă” se aude pe înregistrare! Aurah s-a răstit la amantă: „Ți-ai lăsat iubitul la Insula iubirii ca să te culci cu tată copiilor mei!”

+20 FOTO

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
legio.sud
legio.sud  •  18 Februarie 2022, 22:54

Bai gh.sh.ph. -istilor știți doar margarete ***

hashtag_truth
hashtag_truth  •  18 Februarie 2022, 21:57

Nu pot sa ma abtin....CE LEGATURA ARE ASTA CU SPORTUL IN GENERAL ??????....Click-uri ????? Pai au nevoie aia de la tabloide de asemenea articole...Serios????

rav410wrc
rav410wrc  •  18 Februarie 2022, 20:26
Postat de rav410wrc pe 18 Februarie 2022, 20:17

Nici o zi din cele sapte, fara branza, unt si *** ;))

Pai, nu va suparati, dragi gsp-isti, dc eu merit 3 margarete, pozele cu *** asta, cate margarete ar merita? Va rog sa "cantariti", cu aceeasi unitate de masura!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează