GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO O celebră actriță face dezvăluiri picante despre fostul fundaș al Barcelonei: „A încercat de două ori. Nu mă interesa Pique, eu o iubesc pe Shakira!”

Miriam Saavedra, celebră actriță din Spania. Foto: Instagram +28   FOTO
Miriam Saavedra, celebră actriță din Spania. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 10:51 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 10:56

Scandalul dintre Gerard Pique şi Shakira pare să se reaprindă! Totul s-a întâmplat după ultima melodie lansată de cântăreața columbiană.

O celebră actriță din Spania, Miriam Saavedra (29 de ani), a dezvăluit în emisiunea „Fiesta” modul în care a fost abordată de fostul fundaș de la FC Barcelona.

FOTO. Gerard Pique, refuzat de o celebră actriță din Spania

+24 FOTO

„Fiind o fană a Shakirei, l-am respins pe Pique! În urmă cu trei ani, el a încercat să mă sune de două ori când eram într-un club de noapte. Nu mă interesa Pique, eu o iubesc pe Shakira”, a spus Saavedra, citată de mundodeportivo.com.

Cu această ocazie, Saavedra a acuzat-o pe cântăreața columbiană că i-ar fi copiat câteva mișcări de dans în ultimul ei cântec intitulat „El jefe”.

„Sunt puțin supărată pentru că mi-a copiat pașii în ultima melodie, trebuie să-mi ofere despăgubiri”, a comentat Saavedra, într-o manieră surprinzător de serioasă, insinuând că Shakira i-a folosit coregrafia fără acordul ei.

Cine este Miriam Saavedra

Miriam Saavedra s-a născut la 30 decembrie 1993 în Lima, Peru, iar la vârsta de 15 ani și-a început cariera de modeling. A emigrat apoi în Spania, unde a devenit o vedetă a reality show-urilor „Supervivientes” (2016) și „Gran Hermano VIP” (2018).

Anterior, în 2015, a făcut parte din distribuția filmului peruvian „Aventura Sangrienta” (n.r.- Aventura sângeroasă), regizat de Joaquín Valentino.

Citește și:

Cea mai sexy fotbalistă, obligată să joace în tricourile-problemă din Premier League: „Nu s-au gândit la femei! Se pot lipi de sâni și se va vedea la TV”

Ipostaze incendiare! Cea mai sexy pugilistă și-a pus pe jar fanii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  02 Octombrie 2023, 16:55

Si detinutii de la Jilava tot asa ziceau ca nu-i intereseaza Pique, ca ei pe Shakira o iubesc.

contrabas3
contrabas3  •  01 Octombrie 2023, 17:31

,,Sunt puțin supărată pentru că mi-a copiat pașii în ultima melodie, trebuie să-mi ofere despăgubiri”, a comentat Saavedra…”. Cu siguranță Saavedra asta e inventatoarea mișcării șoldurilor și a fundului pe acorduri muzicale. Mare-i grădina ta…

headhunterz2
headhunterz2  •  01 Octombrie 2023, 16:05

Sportul in intreaga tara e un dezastru colectiv, dar nici nu are cum sa fie altfel, toti copiii vor sa fie vloggeri si influensari acum. Statul nu indruma si nu sprijina sportul in niciun fel, totul e un dezastru

Vezi toate comentariile (8)
Comentează