GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PETRECERE

GALERIE FOTO Giani Kiriță, fițe într-un club din Mamaia de 1 Mai! A fumat trabuc și s-a mândrit cu iubita de doar 24 de ani

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 09:31 / Actualizat luni, 01 mai 2023 10:47

Giani Kiriță, fost campion cu Dinamo, a făcut show într-un club din Mamaia, chiar înainte de 1 Mai. Și-a luat gașca de prieteni și s-a distrat. A fumat trabuc și s-a bucurat de prezența iubitei sale Maria Alexandra, care are numai 24 de ani.

Petrecerile pe litoralul românesc cu ocazia zilei de 1 Mai au început chiar din acest weekend. Printre vedetele care se distrează la malul mării se numără și fostul fotbalist Giani Kiriță, care a dat cluburile din București pe cele din Mamaia.

La un restaurant de fițe de pe litoral și-a făcut apariția, alături de gașca de prieteni, printre care și fotbalistul Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe, dar și Cătălin Cazacu, campionul la motociclism. Împreună au servit băuturile preferate, au cântat, au dansat pe melodiile Irinei Rimes care a susținut și un concert live. Nici manelele nu au lipsit de la clubul de fițe.

Giani Kiriță nu s-a abținut și a făcut și câteva aroganțe în clubul din Mamaia

Giani Kiriță a făcut și câteva aroganțe în clubul din Mamaia, a fumat numai trabuc și s-a mândrit cu Maria Alexandra, iubita care e de vârsta fiicei lui. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și locuiesc împreună. „Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea”, spunea Giani Kiriță într-un interviu pentru viva.ro despre partenera sa.

Giani Kiriță și Maria Alexandra. Foto: Instagram
+15 FOTO

Abia târziu în noapte petrecerea a luat sfârșit. Bineînțeles că fostul fotbalist Giani Kiriță s-a lăudat fanilor de pe rețelele de socializare cu ieșirea în club, pe Instagram a postat mai multe fotografii și clipuri video, le-a arătat tuturor cum se distrează la 46 de ani.

Cu ce se ocupă acum Giani Kiriță

Fost campion cu Dinamo, Giani Kiriță a anunțat acum câteva luni că a devenit director de marketing la o firmă de securitate. „Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate. E ceva nou chiar și pentru mine.

O privesc ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață. Sunt dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine. Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând. Voi avea un rol de imagine și de comunicare. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți și vom pune la punct anumite detalii.

Voi petrece la noul loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Rămân încrezător. Știu ce pot”, a spus Giani Kiriță, pentru Playtech.

  • Ajuns la Dinamo în 1998, de la Rocar, Giani Kiriță a mai jucat la Samsunspor, Gaziantep, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Tg. Mureș și CS Buftea, echipă de la care s-a retras în 2013
  • Are două titluri de campion și 3 Cupe cu Dinamo și un titlu de campion al Turciei, cu Bursaspor

GALERIE FOTO „Fotbalistul Playboy” care s-a iubit și cu Mădălina Ghenea spune cine a fost cea mai importantă femeie pentru el, dar și de ce înșela

GALERIE FOTO Angelo, fiul lui Cristi Borcea, a învățat de la tatăl lui! Își răsfață iubita în vacanțe scumpe și restaurante de lux

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
magic4ever
magic4ever  •  01 Mai 2023, 19:53

Respect Giani mad dog Kirita!

Maselutza
Maselutza  •  01 Mai 2023, 19:18

La voi orice restaurant este de fite. Voi aveți mai multe fitr decat giani.

arnautull
arnautull  •  01 Mai 2023, 13:20
Postat de cpt.ahab pe 01 Mai 2023, 11:40

Terminați cu compromiterea cuvântului "iubire". Ăștia ca ei n-au nimic de-a face cu asta.

Pai "iubita" si "vedeta" este chestie asociata, in media, *** nu te-ai prins?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează