GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

VIDEO Imagini șocante! Bătut de un polițist după ce a încălcat carantina: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?!” » Reacția Poliției

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 23:04

Un bucureștean a fost lovit violent de un polițist în seara de marți, după ce a fost prins pe stradă după ora 22:00, în cartierul Pantelimon.

Interdicțiile de circulație instaurate pe perioada pandemiei coronavirus prin ordonanțele militare dau naștere la conflicte între forțele de ordine și cetățeni. 

Marți seară, în jurul orei 22:00, în cartierul Pantelimon din București, au fost surprinse imagini reprobabile. Un polițist lovește cu pumnii în figură în mod repetat un cetățean, motivând: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?! E ora 10 noaptea! Care e urgența?”.După ce repriza de box a fost terminată și bărbatul a fost predat altui coleg, ofițerul MAI a pornit în urmărirea altei persoane. 

Ce se întâmplă cu polițistul bătăuș

Cei doi bărbați care au încălcat regulile de circulație au fost amendați cu câte 10.200 de lei, în timp ce polițistul va fi cercetat de structura „control intern” din cadrul Secției 9 de Poliție din București. 

Comunicatul Poliției

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. 

Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare. Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul emis de Secția 9 de Poliție din Capitală.

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului:

COVID-19. Jack Dorsey, șeful Twitter, e dispus să doneze aproape un miliard de dolari pentru combaterea coronavirusului

Scenariu uluitor în cea mai afectată țară europeană de coronavirus: „Pe 26 aprilie, cursul firesc al vieții poate fi reluat”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (78)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  09 Aprilie 2020, 07:40

Idiotul cu "nea'Gigi" chiar că-i găurit in cap. Țara asta aiurita e și era și înainte o țară a abuzurilor de tot felul,a celyi de la Cotroceni,cara încalcă Constituția când și cum vrea muschii lui,a lui Orban al nostru,care spre deosebire de al lor e "un premier responsabil" și nu face nimic pentru cetățeni, a militienilor care sar de după tomberoane ca să te amendeze că mergeai cu 61 km/h,etc.La prost ca să vezi cât e de prost trebuie să-i dai puterea...Acum o au feplin prin Ordonanțe Militare...Păzea...Nu sunt și nu pot fi de acord cu ceea ce au făcut cei doi "cocalari",cum zicea aici un alt cult in cap,dar nici cu cea făcut militianul...Pentru celălat găurit in cap,in America o incurci rău de tot dacă te opui forțelor de ordine oricare ar fi acelea,numai că acolo forțele de ordine sunt forte de ordine,nu batausi in uniformă plătiți de la buget.NICIODATA nu te oprește NIMENI în trafic pentru control de rutină sau să 'i arăți triunghiurile...Dacă ai nevoie de ele și nu le ai,atunci ai o problemă reală....Dar vorbim despre țara care a ajutat economia si cetatenii4ei cu 3 trilioane de dolari acum in criză, orban al nostru face jocul Bancilor,ca doar e responsabil...Ce comparăm....Oricum stați liniștiți și aveți încredere că nu i se va întâmpla nimic batausului in uniformă că doar va fi cercetat de biroul lor intern....Scârbă...

2290353194581653
Andrei Piatra  •  09 Aprilie 2020, 00:37
Postat de magic4ever pe 08 Aprilie 2020, 23:57

Deja politia exagereaza...sa ii amendeze pe cei care nu au declaratia pe propria raspundere,dar nu au voie sa loveasca lumea aiurea ca vor ei...sa fie suspendati!

Nu-i adevarat, au voie sa faca orice acum. Orban a cerut si a primit derogare pentru Conventia Europeana a Drepturilor Omului in Romania. Asta inseamna ca Drepturile Omului NU exista la acest moment in Romania si autoritatile au puteri aproape depline(mai putin sa-ti ia viata si sa te duca in sclavie). Intereseaza-te, nu ma crede pe cuvant, presa n-are nici un interes sa fim informati in privinta lucrurilor importante. Politistii care bat cunosc aceste treburi si stiu ca sunt acoperiti legal, ca doar nu-s nebuni sa-si riste aiurea postul si libertatea.

andy_2008
andy_2008  •  09 Aprilie 2020, 08:26

Ce cautau la ora 22 pe strada,sa fure virusul??? Bravo politiei!!!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează