GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Cine e Ioana, iubita lui Radu Drăgușin: „Pentru standardele României, e bogată”

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 11:59 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 12:11

Transferat la Tottenham pentru suma record de 30 de milioane de euro, fundașul Radu Drăgușin (22 de ani) a mers la Londra alături de iubita lui, Ioana.

Cei doi au o relație de aproape 4 ani, după cum a dezvăluit agentul lui Radu Drăgușin, iar Ioana are un rol extrem de important în cariera fotbalistului.

FOTO. Dezvăluiri despre Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin: „Îl iubește pe bune”

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram
+34 FOTO

„Are aceeași prietenă de la 18 ani, el face în februarie 22 de ani. E o fată extraordinară, studentă la Arhitectură. Acum s-au mutat împreună în Londra. Este ceea ce îi trebuie lui Radu. Mă bucur că s-au mutat împreună. Ea o să continue acolo școala. E în anul patru la Arhitectură, din șapte ani.

 Nu e o fată care vrea în cluburi. E o dragoste frumoasă între ei. Eu nu am nicio suspiciune și cred că îl iubește pe bune. E o fată cu picioarele pe pământ, o fată educată. Tatăl ei face blocuri, construiește. Au o situație financiară bună. Pentru standardele României, sunt bogați.

Am avut discuții și cu Ioana. Am învățat-o anumite lucruri pe care trebuie să le facă pentru ca el să aibă liniștea necesară. Mă ajută, pot să spun, în cariera lui Radu. Vine la meciuri, e fana lui numărul unu. Dar este o fată foarte inteligentă care înțelege că viața de sportiv necesită sacrificii și este dispusă să le facă lângă el”, a spus Florin Manea, potrivit Fanatik.

Citește și: 

Cumnata lui Radu Drăgușin, apariție de senzație pe rețele: Milagros a jucat la Dinamo și e gata de o nouă aventură la 36 de ani
metrosport
Cumnata lui Radu Drăgușin, apariție de senzație pe rețele: Milagros a jucat la Dinamo și e gata de o nouă aventură la 36 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
jackripper990
jackripper990  •  24 Ianuarie 2024, 09:31

***)) Ma bucur ca a plecat Tolo ca am inceput sa intru mai rar. Sper ca acesta publicatie online sa devina irelevanta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  24 Ianuarie 2024, 02:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sion1001
sion1001  •  23 Ianuarie 2024, 19:05
Postat de mishu_74 pe 23 Ianuarie 2024, 16:47

imi explica si mie cineva, de ce trebuie un articol din asta intr-un ziar de sport? sau s-au transformat peste noapte gsp-ul in ziarul financiar? chiar si-asa, de ce ar dori cineva sa stie ca iubita lui Dragusin e bogata pentru standardele Romaniei? de ce trebuie sa *** de cat sunt vecinii, consatenii, conationalii de bogati in raport cu noi sau standardele tarii? chiar rog pe cineva sa-mi explice, pe ce valori se construieste societatea aia de acolo? cu ce se schimba viata mea sau a altcuiva daca se stiu detaliile astea?

incerc eu sa va explic: acum citeva zile, pe acest site, zeci de comentatori neavizati-aceiasi care azi scriu ca s-au saturat de articole cu si despre Dragusin-au scris ca Ioana e o profitoare care sta cu fotbalistul transferat la Londra DOAR pentru banii lui! bine, n-au scris asta asa cum prezint eu lucrurile, ci cu o tenta de vulgaritate specifica locului! domnul Manea vine si incearca sa puna lucrurile la punct: parintii Ioanei sint bogati- scrieti prostii baieti, vedeti-va de treaba voastra! ar trebui ca asta sa ne schimbe viata? mie, nu- eu am stiut adevarul si saptamina trecuta- dar lor, da: comentatorii respectivi ar parea in ochii nostri- vorbind doar despre ce cunosc- daca nu mai intelepti macar mai precauti! le-ar schimba asta viata? da- incet, incet- ar intelege ca lumea isi vede de treaba si fara ei! chiar, mai bine si mai frumos!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează