GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

Kira Hagi își face debutul într-un serial de televiziune: „Personajul pe care îl interepretez are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă”

Kira Hagi, Foto: Instagram @kirahagi
Kira Hagi, Foto: Instagram @kirahagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 19:57 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 20:09

Kira Hagi (26 de ani), fiica lui Gică Hagi, se pregătește să-și facă debutul într-un serial care va fi difuzat pe Antena 1.

Kira va juca în serialul „Lia - soția soțului meu”, iar aceasta va apărea în chiar debutul primului sezon al show-ului, care este programat pentru data de 12 ianuarie.

O imagine pentru istorie: Cristiano Ronaldo, în hohote de plâns la ultima sa apariție la un Mondial: ce s-a întâmplat imediat după meci
MAROC - PORTUGALIA 1-0
O imagine pentru istorie: Cristiano Ronaldo, în hohote de plâns la ultima sa apariție la un Mondial: ce s-a întâmplat imediat după meci

Kira Hagi își face debutul într-un serial de televiziune

Kira a povestit despre rolul pe care îl interpretează pe contul personal de Instagram: „Anul acesta am început un proiect interesant (un serial) și am bifat până acum multe lucruri pe care le-am făcut pentru prima dată în meseria mea!

Personajul pe care îl interepretez, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”

Cum au reacționat Gică Hagi și soția sa

Kira a dezvăluit și cum au primit părinții ei vestea că va juca într-un serial de televiziune.

„Au fost foarte bucuroși, ca orice părinte. Ei sunt bucuroși că muncesc, că am primit un rol și normal că i-am contactat și pe ei imediat ce am primit vestea. Le-am zis: «Uitați, o să lucrez într-un serial de televiziune». Și ei au fost încântați. Și fratele m-a felicitat, pe Facetime, fiindcă el e plecat, știți foarte bine”, a spus fiica lui Gică Hagi, într-un interviu pentru Libertatea

Kira Hagi își face debutul într-un serial de televiziune: „Personajul pe care îl interepretez are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă”
Kira Hagi va juca rolul Mirei Bădescu, o tânără avocată în serialul Lia - soția soțului meu. Foto: Instagram @kirahagi

Kira Hagi și pasiunea ei pentru actorie

Fiica „Regelui” fotbalului românesc a urmat cursurile facultății de Teatru și Film New York din Las Vegas, una dintre cele mai bune școli de practică în producția de film.

Kira a mai jucat în scurt-metrajele „București, te iubesc” (2014) și „Fragile” (2017). De asemenea, ea a primit un rol principal în pelicula „Între chin şi amin”, un film tulburător despre ceea ce a însemnat Experimentul Piteşti.

Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură. Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta.

- Kira Hagi, în 2019

Citește și:

Mama lui Messi, reacție emoționantă după calificarea Argentinei în semifinalele CM 2022

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
kuba13
kuba13  •  12 Decembrie 2022, 07:57

Te așteptăm pe OF

steauadinliga1
steauadinliga1  •  11 Decembrie 2022, 19:07
Postat de calinescu_ pe 11 Decembrie 2022, 10:23

Printi , printese fara talent si alte nepotisme ....!!!! Nici vorba de egalitate de sansa ....!!!! Asta e capitalismul de cumetrie romanesc...!!!!

de bine de rau hagi junior a facut peste 2 milioane de euro din fotbal pana la 25 de ani fiind printre cei mai bine platiti fotbalisti romani. kira hagi cati bani a facut? exact. kira hagi la aproape 30 de ani traieste pe banii parintilor. face gaura in buget pentru parinti.

Alex1965
Alex1965  •  11 Decembrie 2022, 16:48

Eu vreau sa intreb doar un singur lucru fara sa fiu rautacios.Cate actrite in devenire din Romania *** in afara de domnisoara Kira Hagi?Restul e can-can.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează