GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

FOTO „M-am simțit «Regina reginelor»” » Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”

Laurette. Foto: Instagram +47   FOTO
Laurette. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 17:51 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 18:09

Laurette Attindehou, în vârstă de 40 de ani, a făcut dezvăluiri despre relația cu Ion Țiriac, cum l-a cucerit pe fostul mare tenismen. Fotomodelul a explicat ce calități trebuie să aibă o femeie ca să atragă atenția unui miliardar.

Invitată la podcastul lui Viorel Grigoroiu, Laurette a mărturisit că a avut mai multe relații cu milionari celebri din România. Cânt a fost întrebată dacă a avut o relație amoroasă cu Ion Țiriac, ea a început să zâmbească și să evite răspunsul, însă în cele din urmă a oferit detalii. 

FOTO. Laurette spune tot despre relația cu Ion Țiriac: „O să rămână acolo la corazon”

Laurette Atindehou
Laurette Atindehou
+43 FOTO

În anul 2016, fotomodelul a fost surprinsă alături de Ion Țiriac la plajă și tot atunci s-a zvonit că cei doi ar avea o relație.

„Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi”, a spus Laurette în cadrul podcastului.

„Dar cu Ion Țiriac a fost ceva?”, a întrebat gazda podcastului.

„Asta nu pot să îți răspund, dar... Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corazon, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă.

Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială.

Cu Țiriac m-am simțit «Regina reginelor»! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a dezvăluit Laurette, despre relația ei cu milionarul, la podcastul lui Viorel Grigoroiu.

FOTO. Laurette a explicat de ce s-a rupt legătura dintre ea și Ion Țiriac

Laurette Atindehou
Laurette Atindehou
+43 FOTO

În ultima perioadă, Laurette nu prea a mai vorbit cu Ion Țiriac și a explicat de ce s-a rupt legătura între ei.

„A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina.

Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar, nu a fost bine, regret! Dar, pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel”, a detaliat Laurette.

Laurette: „Mai bine plâng pe un yacht în Monaco decât să plâng într-o căruță la tataie la țară”

„Ești o femeie materialistă?”, a întrebat moderatorul podcastului.

„Da, îmi plac milionarii! De ce îmi plac?! Îmi plac bărbații cu o situație... îmi place să mă simt bine. Ai văzut cum se simte o femeie lângă un milionar?! Pare că banii sunt ai ei, chiar dacă nu sunt ai ei (râde). Dar e altceva, parcă viața e mai frumoasă. Nu pot să fiu ipocrită și să spun că mie îmi place să stau în sărăcie. Mai bine plâng pe un yacht în Monaco decât să plâng într-o căruță la tataie la țară”, a spus Laurette.

Laurette a fost căsătorită la un moment dat cu omul de afaceri Ciprian Nistor, iar după divorț nu a rămas cu niciun ban din averea lui. „Am fost căsătorită cu un milionar. Suntem într-o relație ok acum. Am rămas cu o casă de la el. M-am dus fericită și am semnat divorțul. Dacă stăteam, poate eram acum milionară. El mi-a cerut divorțul”, a mai spus Laurette.

Citește și:

Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, pe lista concurenților de la „Asia Express” + cine sunt participanții din 2024
SHOW TV
Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, pe lista concurenților de la „Asia Express” + cine sunt participanții din 2024
Cristian Daminuță s-a împăcat cu soția, pe care a dat-o afară din casă în decembrie: „Timpul rezolvă tot, rezolvă răni”
Împăcare
Cristian Daminuță s-a împăcat cu soția, pe care a dat-o afară din casă în decembrie: „Timpul rezolvă tot, rezolvă răni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
camcam
camcam  •  23 Februarie 2024, 08:51

rau ai ajuns GSP ule ... ai luat o pe urmele can can uli ,click ului ? chiar crezi ca ne intereseaza despre toate tutele cu IQ de sub 80 ? scrie ne despre sport ...

VanBasten2000
VanBasten2000  •  23 Februarie 2024, 08:41

Ii da semnale moshului...poate, poate o invita-o la o vanatoare de mistreti. Ea fiind mistretul.

futhienzbang
futhienzbang  •  23 Februarie 2024, 07:48

mortu?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează