GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Lena, soția lui Gabi Enache, a apărut pe Internet așa cum doar fotbalistul o vede. A renunțat la sutien și a pozat provocator

Lena, soția lui Gabi Enache, a pozat provocator. Foto: Instagram +48   FOTO
Lena, soția lui Gabi Enache, a pozat provocator. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 16:44 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 17:18

Lena, soția lui Gabi Enache, fostul fundaș de la FCU Craiova, a stârnit controverse în mediul online după ce a postat mai multe fotografii sexy pe contul său de Instagram. A renunțat la sutien și s-a pozat senzual în oglindă.

În imaginile controversate de pe rețelele de socializare, Lena (35 de ani) apare în haine provocatoare și în ipostaze care pun imaginația bărbaților la încercare. Fotografiile au atras atenția internauților, unii dintre aceștia criticând-o pe Lena pentru promovarea unei imagini care ar putea fi considerată inadecvată. Alții, însă, au apreciat frumusețea și senzualitatea soției lui Gabi Enache. (vezi imaginile fără perdea în galeria foto de mai jos)

+44 FOTO

Lena, soția lui Gabi Enache, a pozat provocator

În trecut, Lena Enache a mai fost criticată pentru postarea de imagini considerate indecente, însă ea nu s-a lăsat influențată de gurile rele. Relația dintre Gabriel Enache și Lena Rohozneanu a ținut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal. Fundașul a divorțat în anul 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a cuplat cu Lena, un fost model Playboy. 

Lena a avut o relație mai lungă, fiind căsătorită timp de 14 ani cu Mihai Rohozneanu, căpitanul naționalei de handbal a României. Cei doi au chiar și o fată împreună. 

Blondina are parte de toată susținerea din partea partenerului ei și îi este recunoscătoare pentru tot ce face pentru ea. „Gabi mă susține foarte mult. Mă și ajută, mă și sustine. Absolut. E toată încrederea mea, mai ales perioada asta, pe cuvânt. Și legat cu Edan. E mâna mea dreaptă”, a spus Lena Enache pentru Antena Stars

+44 FOTO

Lena, soția lui Gabi Enache, dezvăluiri din intimitate

Lena și Gabi Enache sunt împreună de mai mulți ani, iar în urmă cu doi ani, în anul 2021, s-au căsătorit în mare secret și împreună au un băiețel. Cei doi au ținut să mărturisească în cadrul unui interviu, care ar putea fi faptele pe care niciodată nu ar putea să i le ierte partenerului.

„Cu siguranță să nu respecți, printre care și înșelatul. Atunci când înșeli nu mai ai ce să faci pentru cel de acasă. Nu as ierta respectul și înșelatul. E un tată exemplar. E calitatea lui numărul unu. El face lucrul ăsta pentru Edan, nu pentru mine. De când s-a născut, Gabi a fost alături de mine”, a spus Lena.

+44 FOTO

Citește și:

Decizia luată de Adrian Cristea după ce și-a oficializat relația cu noua iubită

Nu se ascund! Emma Răducanu, relație cu un fotbalist, fiu de miliardar

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
gicab
gicab  •  22 Septembrie 2023, 19:10
Postat de oncica07 pe 22 Septembrie 2023, 12:01

La cum arata asta, la 35 de anisori, ar trebui sa reflecteze daca si unde sa se dezbrace..area pielea lasata, e obosita..dar nah, daca lui enache ii place de ea..;))))

Practic acest enache poate avea orice femeie își dorește

oncica07
oncica07  •  22 Septembrie 2023, 12:01

La cum arata asta, la 35 de anisori, ar trebui sa reflecteze daca si unde sa se dezbrace..area pielea lasata, e obosita..dar nah, daca lui enache ii place de ea..;))))

gicab
gicab  •  21 Septembrie 2023, 08:27

De ce a renunțat la sutien?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează