GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru » Fostul fotbalist a atras toate privirile la nunta creatoarei de modă

Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru. Foto: Instagram +14   FOTO
Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2023 17:10 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 17:46

Marius Lăcătuș și soția acestuia s-au distrat pe cinste la nunta creatoarei de modă, Maria Simion cu Alexandru. Fostul fotbalist a atras toate privirile la eveniment, atunci când a ajuns pe ringul de dans. Cununia civilă a avut loc pe 3 septembrie, iar în acest weekend a avut loc cununia religioasă. 

Maria Simion a avut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. O petrecere cu totul și cu totul specială, la care nașul Marius Lăcătuș a fost tot timpul zâmbitor și, alături de soția lui, a dovedit că are calități de dansator. 

GALERIE FOTO. Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru

+10 FOTO

Marius Lăcătuș a fost printre cei care s-au ridicat în picioare și a dansat pe melodiile Ancăi Neașcu. Cununia civilă dintre Maria Simion și Alexandru Niculae a avut loc pe 2 septembrie 2023. Evenimentul a fost unul discret, însoțiți fiind doar de nașii lor, Marius și Mariana Lăcătuș. Și familiile celor doi le-au fost alături, Maria Simion având o fiică din prima căsătorie

„Cununia civilă a avut loc ieri, suntem extrem de fericiți, a fost un moment extrem de așteptat și ne-am bucurat alături de familie. A fost o ceremonie și o petrecere restrânsă pentru ca ne pregătim pentru marea petrecere și cununia religioasă. Ne-au fost alături nașii noștri, Mariana și Marius Lăcătuș, dar și familiile noastre.

Grădina noastră a fost transformată și pregătită pentru acest garden party. Toată lumea a fost relaxată și toți am avem emoții pentru marea petrecere care va urma! Floarea din cap a fost doar un accesoriu fără simbolistică”, a spus Maria Simion pentru Fanatik, a doua zi de la cununia civilă.

Diletta Leotta a revenit „în iarbă” » Imagini spectaculoase, la o lună după ce a născut: „Abia așteptam!”

Cea mai controversată jucătoare de box! Are corpul acoperit de tatuaje și pozează des în lenjerie intimă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează