GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Neymar, refuzat de o celebră actriță la petrecere: „Mă faci să par ridicol”

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 12:12 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 13:02

Aflat în recuperare după operația suferită la genunchi, Neymar (31 de ani) se distrează în timpul liber.

Presa din Brazilia dezvăluie că starul de la Al Hilal a petrecut recent la vila lui din Mangaratiba, de lângă Rio de Janeiro, așa cum a făcut-o în dese rânduri.

+42 FOTO

Iar la petrecere ar fi venit și o cunoscută actriță braziliană, Nathalia Morais. Tânăra este una dintre vedetele în plină ascensiune din Brazilia, iar la petrecere i-a atras atenția lui Neymar.

Ziariștii brazilieni scriu că Neymar a încercat să intre in vorbă cu ea și să o cucerească, dar a fost refuzat. Și s-ar fi supărat că tânăra îi respinge avansurile: „La naiba! Renunț la tine pentru că mă faci să par ridicol”.

Neymar neagă

Starul din Brazilia, care recent a devenit tată pentru a doua oară, a negat informațiile. A lăsat un comentariu scurt pe Instagram: „Nu mai inventați povești”.

La rândul ei, Nathalia a refuzat să comenteze, fără să nege sau să confirme informațiile.

Citește și:

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează