GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

FOTO Avocatul Shakirei, declarație incredibilă: de ce era mai bine să se cupleze cu Sergio Ramos, nu cu Pique!

Sergio Ramos și Shakira. Foto: Instagram  @sergioramos +49   FOTO
Sergio Ramos și Shakira. Foto: Instagram @sergioramos

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 11:25 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 12:54

Pau Molins, avocatul Shakirei, a făcut o afirmaţie uluitoare în contextul scandalului dintre Gerard Pique (36 de ani) şi cântăreața din Columbia, în vârstă de 46 de ani, care a avut recent probleme cu Fiscul spaniol.

Shakira a fost de acord să plătească Trezoreriei spaniole o sumă de peste 7,64 milioane de euro pentru a-și rezolva cazul și a merge mai departe. Cu toate acestea, avocatul ei consideră că, dacă nu s-ar fi îndrăgostit de Gerard Pique, nu ar fi fost nevoită să plătească o sumă atât de mare.

Avocatul Shakirei, declarație incredibilă: de ce era mai bine să se cupleze cu Sergio Ramos, nu cu Pique

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Potrivit lui Pau Molins, povestea de dragoste, care a durat 11 ani, dintre Shakira și fostul fotbalist a determinat-o pe aceasta să fie acuzată de șase acuzații de fraudă fiscală în loc de trei. Avocatul a declarat că persoanele fizice din Barcelona sunt supuse impozitului pe avere, în timp ce cele din Madrid NU sunt supuse. 

„Infatuarea Shakirei a costat-o milioane de euro. Dacă s-ar fi îndrăgostit de Sergio Ramos, ci nu de Pique, ar fi costat-o mult mai puțini bani. Se tot vorbește despre egalitatea tuturor spaniolilor, dar se pare că, dacă ești rezident în Catalonia, poți merge la închisoare pentru o infracțiune pentru care nu te-ar putea încarcera la Madrid”, a spus avocatul artistei din Columbia, potrivit hola.com.

El a continuat să își protejeze clientul, argumentând: „Cu artiștii internaționali este o provocare. Unde locuiesc ei dacă își petrec toată viața călătorind? În 2011, Shakira a făcut un turneu mondial și a vizitat 74 de țări. Este foarte complicat să determinăm unde ar trebui să își plătească impozitele”, a declarat el.

Shakira a fost condamnată la închisoare în Spania! Cât trebuie să plătească Fiscului spaniol
SPANIA
Shakira a fost condamnată la închisoare în Spania! Cât trebuie să plătească Fiscului spaniol

Shakira a vrut să-i scutească pe copii de suferința unui proces

Shakira a ajuns la o înțelegere cu procurorii spanioli și a acceptat o pedeapsă de trei ani închisoare și o amendă de 7,3 milioane de euro. Cântăreața din Columbia a sustras de la plata impozitelor între 2012 și 2014 suma de 14,5 milioane de euro, anunță cotidianul El Pais.

Pedeapsa este însă cu suspendare și, pe lângă amendă, fosta iubită a lui Gerard Pique, ex-apărătorul Barcelonei, va trebui să returneze banii nedeclarați din perioada respectivă.

„Echipa de avocați, conștientă de epuizarea și timpul pe care acest proces îl presupune pentru o cântăreață de prestigiu internațional precum Shakira, a ajuns la un acord financiar cu procuratura pentru a pune capăt procesului; și pentru a evita astfel impactul expunerii mediatice și durata procesului, care în multe ocazii este de o durată epuizantă”, se arată în comunicatul oficial al Shakirei.

Mă simțeam pregătită să mă confrunt cu un proces și să-mi apăr nevinovăția. Cu toate acestea, după mulți ani de luptă, am luat această decizie. Aveam două opțiuni: să continui să lupt până la capăt, ipotecând liniștea mea și a copiilor mei, să nu mai fac cântece, albume și turnee, sau să ajung la un acord, să închei și să las în urmă acest capitol din viața mea privind înainte. 

- Shakira

Artista a declarat că s-a concentrat în principal asupra acestui proces în ultimii cinci ani. Cu toate acestea, în declarația sa, ea a dat de înțeles că acum așteaptă cu nerăbdare multe angajamente și evoluții în cariera sa muzicală, pe care nu dorește să le mai amâne.

Citește și:

Imagini incendiare cu cea mai sexy prezență din UFC » A pozat topless pe Instagram și riscă să fie interzisă

„Dacă faci asta, e jumătate cucerită” » „Prințul” Adrian Cristea, dezvăluiri sincere despre cum a sedus cele mai sexy femei din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează