GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Shakira, apariție îndrăzneață la Wimbledon » Artista columbiană a atras atenția tuturor

Shakira, apariție îndrăzneață la Wimbledon. Foto: Instagram +16   FOTO
Shakira, apariție îndrăzneață la Wimbledon. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 17:59 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 18:06

Shakira are 46 de ani și este într-o formă de invidiat. Fosta parteneră de viață a lui Gerard Pique (36) a asistat la meciul Carlos Alcaraz (Spania, #1 ATP) - Daniil Medvedev (Rusia, #3 ATP), scor 6-3, 6-3, 6-3, a doua semifinală de la Wimbledon 2023. Vedeta a avut o apariție provocatoare. 

Cântăreața a atras atenția tuturor celor aflați pe arena centrală de la Wimbledon. Shakira a ales o ținută sexy, destul de nepotrivită, în opinia multora, prin prisma rigorilor binecunoscute ale turneului de Grand Slam.

+12 FOTO

Shakira, apariție îndrăzneață la Wimbledon

Shakira a purtat o pereche de ochelari de soare albaștri, supradimensionați. În plus, cântăreața a optat pentru o ținută jeans denim inedită, cu decolteul la vedere.

Pentru aceste alegeri vestimentare, Shakira a fost criticată pe rețelele sociale. O bună parte a fanilor tenisului au considerat că Shakira a avut o ținută nepotrivită pentru Wimbledon. 

+12 FOTO

Shakira: „Au venit toate în același timp”

La mai bine de un an de când s-a despărțit de Gerard Pique, în vârstă de 36 de ani, Shakira a vorbit despre momentul în care a aflat că fostul fundaș al Barcelonei a înșelat-o. Cei doi au împreună doi băieți, pe Sasha și Milan. 

„Tatăl meu a fost alături de mine peste tot, inclusiv când familia mea se destrăma. A venit la Barcelona pentru a mă consola, după ce a aflat că sunt cuprinsă de tristețe din cauza separării mele. Când se afla la prima slujbă religioasă pentru Milan, s-a rănit grav într-un accident. Au venit toate în același timp. Căminul meu se destrăma.

Am aflat din presă că am fost înșelată, în timp ce tata era la Terapie Intensivă. Bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult toată viața mea, tatăl copiilor mei, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el. Nu puteam vorbi cu el, pentru a-i cere sfaturile de care aveam atât de multă nevoie”, a povestit Shakira, citată de sport.es.

Citește și:

Wanda Nara, internată de urgență. Soția și agentul lui Mauro Icardi e suspectă de leucemie

Natalia Mateuț, poze explozive pe plaja din Saint Tropez: „Vara perfectă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Freyya
Freyya  •  15 Iulie 2023, 21:37

perfect pentru una ca ea: bani garla, clasa lipsa. starlete...

iobag
iobag  •  15 Iulie 2023, 21:37

Lipsa de bula

Broscutza_cu_gura_marE
Broscutza_cu_gura_marE  •  15 Iulie 2023, 21:20

Ați ajuns CanCan-ul Sporturilor. Toate *** sunt promovate pe post de vedete. Cînd credeți că veți scrie ceva și despre sport?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează