GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Toni Iuruc, investiție de 100.000 de euro după divorțul de Simona Halep

Toni Iuruc, investiție de 100.000 de euro după divorțul de Simona Halep +32   FOTO
Toni Iuruc, investiție de 100.000 de euro după divorțul de Simona Halep

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 14:27 / Actualizat luni, 08 mai 2023 14:33

De când este un bărbat singur, Toni Iuruc este tot mai des surprins pe străzile din Capitală și la restaurantele scumpe din zona de Nord. După divorțul de Simona Halep, omul de afaceri a făcut o investiție serioasă de 100.000 de euro.

Toni Iuruc nu o duce deloc rău după divorțul de jucătoarea de tenis. Recent, bărbatul a fost surprins la volanul unui bolid de lux, care depășește prețul de 100.000 de euro. 

Fostul soț al Simonei Halep și-a achiziționat recent un Porsche 911, de culoare albastră, cu care face senzație pe străzile din București, potrivit spynews.ro.

+28 FOTO

Toni Iuruc, investiție de 100.000 de euro după divorțul de Simona Halep

Omul de afaceri nu iese niciodată singur, ci însoțit de prieteni și diverse domnișoare. De curând, fostul soț al Simonei Halep a fost surprins de paparazzi în timp ce servea masa la un restaurant alături de două domnișoare misterioase.

Se pare că Toni Iuruc are acasă un adevărat parc auto. Imediat după divorț, omul de afaceri și-a cumpărat un super-bolid electric, BMW 745Le, care valorează peste 115.000 de euro. Toni Iuruc mai deține și un Mercedes-Benz E 200 4MATIC Coupe.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat după 1 an de căsnicie

Pe 10 octombrie 2022, Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț. Cei doi au hotărât să se despartă chiar înainte de cununia religioasă. Jucătoarea de tenis și omul de afaceri se căsătoriseră civil pe 17 septembrie 2021 și plănuiau o nuntă spectaculoasă la un cazinou din Sinaia.

Înainte de a se căsători, cei doi ar fi stabilit ca în cazul unui divorț să nu împartă nimic și fiecare să plece din relație cu averea pe care o are. Cauza despărțirii Simonei Halep de Toni Iuruc ar fi că sportiva este mai mereu plecată de acasă.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, spunea Toni Iuruc după despărțirea de jucătoarea de tenis.

+28 FOTO

Citește și:

A renunțat la poliție și a devenit culturistă! » Luiza ajunsese imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră

„Shakira nu scapă” » Planul lui Pique la Miami, după bătaia cu fratele artistei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
VanBasten
VanBasten  •  08 Mai 2023, 21:36

Cauzele despartirii sunt tricoul si pantalonii aia de culoarea handelului. Plus pantofii de pensionar cu venituri reduse.

VardyParty
VardyParty  •  08 Mai 2023, 19:19

Cauza despărțirii Simonei Halep de Toni Iuruc ar fi că sportiva este mai mereu plecată de acasă pe la mamaie, pe la frac-soo, pe la tata. Ihi, asa e cum zici Matale.

unfake
unfake  •  08 Mai 2023, 19:09

Si ce treaba are asta cu halep sau cu divortul ?!? O sa ajungeti sa-i numarati si *** emise "dupa divortul de Halep".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează