GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIURS

COVID-19. Abia ieșit din carantină, un bărbat din Blaj a sfidat starea de urgență: „Mă duc la un prieten să beau o bere” » Ce amendă uriașă a primit

Jandarmeria aplică amenzi drastice în această perioadă +49   FOTO
Jandarmeria aplică amenzi drastice în această perioadă

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 10:49

Un tânăr din Blaj, județul Alba, a ignorat Ordonanța Militară și starea de urgență și a ieșit dintr-un centru de carantină, fără să aibă declarație pe propria răspundere, și a fost amendat cu 20.000 de lei.

Potrivit Jandarmeriei Alba, bărbatul care s-a întors recent din străinătate a devenit recalcitrant față de forțele de ordine și le-a spus acestora că a plecat „să bea o bere la un prieten”, potrivit Agerpres. Tânărul a primit o amendă de 20.000 de lei. 

În județul Alba, poliţiştii au aplicat 314 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare, în valoare de 535.715 lei, iar jandarmii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 31.000 de lei.

„În această perioadă de criză, cetăţenii invocă diverse motive pentru a nu sta acasă, aşa cum le recomandă autorităţile. Acesta a fost şi cazul unui bărbat de 30 de ani, din Blaj, reîntors nu de mult timp acasă, dintr-un centru de carantină. «Mă duc la un prieten să beau o bere!» a fost scuza acestuia pentru a se deplasa de la domiciliu personal până la locuinţa prietenului său. Nu deţinea declaraţia pe proprie răspundere, aşa cum era normal, pentru a justifica orice deplasare în afara locuinţei/gospodăriei, iar echipajul mixt format din jandarmi şi poliţişti i-a cerut documentele de identitate. În acel moment, bărbatul a devenit recalcitrant şi neliniştit pentru că a fost oprit de către echipaj şi a început să se manifeste foarte violent faţă de forţele de ordine"
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba

98 de cazuri de coronaviruss-au înregistrat în Alba. S-au confirmat patru decese și patru vindecări.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus:

Dezastru după ce trece pandemia?! Cluburile scad salarii în valoare de 570 de milioane de lire

Situația la nivel global: peste 100.000 de oameni au murit » Cele mai afectate țări + câte cazuri sunt în total

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  11 Aprilie 2020, 15:07

intrebarea pentru domnii guvernanti este ce se intimpla daca nu o plateste? o face la negru cu 10 lei mituind pe unul si altul ca si munca in folosul comunitatii, care ar trebui pusa la punct??? si- au pus aceasta intrebare???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează