GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, afirmații controversate: „Nu cred că există vreo femeie care să nu fi fost amantă” + „Când mă trezesc, văd bani lângă mine”

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 17:05 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 17:34

Vica Blochina (47 de ani), fosta parteneră a lui Victor Pițurcă, a stârnit controverse în rândul internauților.

Pe YouTube, fosta balerină a început un nou proiect, intitulat „Femeia deasupra”, și a abordat diferite subiecte. 

Unul dintre urmăritori a întrebat-o de unde are bani. Ironică, Vica le-a spus că banii „cad din cer”, iar atunci când se trezește „vede bani lângă ea”.

Vica Blochina, afirmații controversate: „De unde am bani? Îmi cad din cer! Îi găsesc lângă mine când mă trezesc”

„De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc, mă uit stânga dreapta și văd bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus”, le-a spus Vica Blochina fanilor ei.

+23 FOTO

„Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade. Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una – două banii, acum nu mai cheltui bani. Acum, dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata, am mâncat!”, a spus Blochina, cea care în iunie și-a făcut o operație de micșorare a stomacului în urma căreia a scăpat de 6 kilograme în prima săptămână. 

Tot în cadrul dialogului online cu fanii ei, Vica Blochina s-a referit și la relația extraconjugală cu Victor Pițurcă: 

„Eu nu mai sunt cu omul ăsta de 16 ani, deci nu mai am nicio treabă. Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții. Nu este corect în momentul de față un titlu care apare în ziar «amanta lui Pițurcă». 

Am fost, recunosc că am fost, dar acum nu mai sunt! Sunt mama copilului lui Victor Pițurcă, este normal. Eu am considerat, în trecut, că am fost iubita lui Victor Pițurcă, nu amanta. Dacă în DEX scrie că am fost amantă, asta este situația. Ce, am zis eu că nu este adevărat? Însă au trecut 16 ani de când nici nu mă văd, nici nu vorbesc cu el! Eu sunt singura persoană din România despre care se scrie . Voi credeți că eu am fost singura femeie care a fost iubita unui om însurat?”, a mai spus Vica.

+23 FOTO

Citește și: 

Ce pierduse motorsportul! Cea mai îndrăzneață femeie-pilot a revenit la curse, după ce se lansase în industria pentru adulți: „Voi continua să postez fotografii obraznice”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
tororosso
tororosso  •  14 August 2023, 14:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  10 August 2023, 15:57

Natașo, dacă atât te duce mintea, atât faci!! Evident, când te trezești, te uiți la bani, acum nu știu și dacă te întrebi cum i-ai făcut, sunt convins că nu știi nimic altceva să faci. Oricum, modul ăsta de câștig începe să apună, iar grămada de bani se ”topește” încet, încet. Peste 10-15 ani vei cerși statului român, un ajutor social, că nu vei mai avea cu ce trăi.

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  10 August 2023, 09:31
Postat de mihai_capraru pe 10 August 2023, 06:53

Asta mai lipsea din peisaj... Cica o deranjeaza titulatura de "fosta amanta". Dar prin ce a ajuns cunoscuta, prin balet? A scris vreun bestseller si nu stiu eu? A descoperit ceva epocal? Oricum, aceste articole enerveaza rau pe cei care intra pe acest site sa citeasca stiri DIN SPORT! Credeti ca atrageti cu asa ceva? Dimpotriva, ne e din ce in ce mai 5car8a!

:))) corect LIKE

Vezi toate comentariile (21)
Comentează