GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Vitali Klitschko, dezvăluire uluitoare despre fratele său: „Vladimir nu va spune niciodată acest lucru, dar pot spune eu” » Ce a făcut după ce a plecat din Ucraina

Vitali Klitschko, dezvăluire uluitoare despre fratele său: „Datorită lui, sute de milioane de euro au fost strânse pentru ucraineni”
Vitali Klitschko, dezvăluire uluitoare despre fratele său: „Datorită lui, sute de milioane de euro au fost strânse pentru ucraineni”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 21:04 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 21:24

Vitali Klitschko (50 de ani), primarul orașului Kiev, a vorbit despre ajutorul imens oferit de fratele său, Vladimir, ucrainenilor, după invazia dictată de Putin.

Cei doi frați, foști campioni mondiali la box, au luptat pe front încă de la începutul războiului declanșat de Rusia, pe 24 februarie. Recent, Vladimir (46 de ani) a plecat din Ucraina, încercând să strângă cât mai mulți bani pentru ajutorarea poporului său.

Vestea momentului: „Abramovich a cumpărat un alt club”
ANUNȚ
Vestea momentului: „Abramovich a cumpărat un alt club”

Vitali Klitschko dezvăluie cât de mult a ajutat fratele său poporul ucrainean

„Este bine că îl am pe Vladimir lângă mine. A muncit mult. Având autoritate și capacitatea de a deschide aproape orice ușă, atât în marile afaceri, cât și în politică, ca persoană publică care este cunoscută în întreaga lume, ajută foarte mult.

Vladimir nu va spune niciodată acest lucru, dar pot spune pentru fratele meu: sute de milioane de euro au fost strânse datorită lui, sute de mii de tone de ajutor umanitar au venit în Ucraina”, a spus Vitali Klitschko, potrivit sport.ua.

Vitali Klitschko: „Suburbiile Kievului, eliberate de orci, arată groaznic”

Întors în Ucraina, Vladimir Klistchko s-a alăturat fratelui său, iar cei doi au vizitat orașele din apropierea Kievului: Bucha, Irpen și Gostomel.

„Suburbiile Kievului, eliberate de orci, arată groaznic. Sunt pe jumătate ruinate, jefuite, pline de moarte și durere. Ieri am fost la Bucha, azi la Gostomel. Orașele de lângă Kiev, care au încasat lovitura inamicului, care s-a repezit spre capitală, vor trebui reconstruite aproape de la zero. Și mai întâi, să curățăm casele și străzile, să îngropam civilii uciși de fiarele rusești”, a transmis Vitali Klitschko, pe Instagram.

Citește și:

Mărturii cutremurătoare ale fotbalistului ucrainean din Serie A: „Mi-au împușcat prietenul, iar pe iubita lui au sechestrat-o 3 ore”

Avertisment direct pentru sportivii ruși: „Schimbarea naționalității e trădare”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
108779877311497
George Ionescu  •  05 Aprilie 2022, 23:01

uluitor...soc si groaza ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close