GSP SPECIAL  »  STIRILE SPORTIVE A1  »  NU RATA ŞTIRILE SPORTIVE DE LA 19:55

Faceţi loc.. vine bomba la Ştirile Sportive ale Antenei 1!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Imagini în premieră cu bomba sexy a stelistului Tănase, care a făcut show la o prezentare de modă în lenjerie intimă şi şi-a arătat cel mai intim tatuaj al ei.Cum îl recuperează pe Cristi după meciuri, dar şi ce planuri de viitor are Iulia Tăbăcaru vedeţi la 19:55 la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  12 Martie 2010, 20:32

pt toti care au scris inaintea mea:Bai da ce aveti ma cu ea ca mie mi se pare o bruneta haioasa.Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca s acri.la fel si voi.va ofticati ca nu puteti sa aveti o femeie buna ca ea si o tot ponegriti.

 •  12 Martie 2010, 18:16

plesnitoare nu bomba .... sau poate petarda , asta e cuvantul cautat de voi... total neinteresant pentru un ziar de sport ... subiect de can-can ... sau poate acolo tindeti sa va ajunga fituica .. offffff Romania

 •  12 Martie 2010, 17:01

Fratilor, m-ati disperat cu bomba sexy, in fiecare zi citim ceva nou despre bomba sexy. Daca ea a citit ultima data cartea "Jules Verne" si sunt convins ca scrie jul vern, chiar fara majuscule, ce mai e de comentat... Lasati-ne cu aberatiilea astea, scrieti despre sport sau faceti anchete politice, nu materiale gen libertatea/cancan.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează