GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SPECIAL GSP ONLINE

Ghid complet de Sărbători: super-cadouri pentru microbişti

Articol de - Publicat joi, 16 decembrie 2010 00:00

Care e cadoul ideal pentru prietenul tău microbist? Îţi spunem noi! GSP.RO îşi oferă un ghid excelent pentru alegerea celor mai potrivite daruri cu însemnele echipei favorite: globuri, tricouri, pahare, mingi, dulciuri, postere, trofee, ceasuri, haine pentru copii etc.

 

Magazinele oficiale ale echipelor de Liga 1 sînt deschise chiar şi în Ajunul Crăciunului. Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, Timişoara, toate îi atrag pe fani cu oferte bogate şi reduceri de Sărbători.

CADOURI PENTRU STELIŞTI

Dacă eşti stelist sau dacă vrei să găseşti un cadou pentru prietenul tău stelist ai de unde alege. Steaua nu merge grozav în campionat, dar străluceşte cînd vine vorba despre oferta de Sărbători. Roş-albaştrii îşi atrag fanii în magazinul oficial cu o mulţime de produse speciale şi cu o reducere foarte atractivă: toate preţurile au fost diminuate cu 10 la sută în luna decembrie! Abonaţii sînt privilegiaţi pentru că au un discount de 20 la sută! Ce pot cumpăra steliştii?

De la Fetească Albă, 20 de lei sticla, la torturi senzaţionale de ciocolată, la doar 25 de lei. O căciulă galbenă face tot 25 de lei, iar dacă vrei să ai un set complet, mai scoţi din buzunar 30 de lei şi iei şi un fular. Berea şi sucul "Steaua" sînt şi ele în ofertă, la 4 lei. Nu lipsesc nici produsele pentru femei, toate cu însemnele FCSB, nici surprizele pentru cei mai mici dintre stelişti. Iar o minge de ciocolată te costă 55 de lei. Steaua le urează tuturor suporterilor "La mulţi ani". Asta nu costă nimic!

Cum poţi cumpăra produsele de la magazinul oficial al Stelei?
- de la Stadionul Steaua (Blvd. Ghencea nr. 45, sector 6), deschis pe 24, 27, 28, 29, 30 decembrie între orele 10:00 - 18:00
- de la Magazinul Unirea (Pţa Unirii nr. 1), deschis pe 24, 27, 28, 29, 30 decembrie între orele 10:00 - 18:00
- de pe siteul oficial al Stelei (www.steauafc.ro)
- la telefon 0906.020.090 (0,50 euro / minut), de luni pînă vineri între orele 10:00-18:00
- din ţară în oraşele: Constanţa, Venus, Neptun, Călăraşi, Buzău, Moreni, Piteşti, Slatina, Bîrlad, Iaşi, Suceava, Satu Mare, Oradea

 


CADOURI PENTRU DINAMOVIŞTI

Faceţi loc, vin cadourile alb-roşii! Vrei să fii aproape de Dinamo şi-n somn? Te costă 160 de lei, pentru că din magazinul oficial al "cîinilor" îţi poţi cumpăra lenjerie de pat marca Dinamo. Împodobeşti bradul cu globuri personalizate, la preţul de 14 lei, apoi te pregăteşti de petrecerea de Revelion. E musai să porţi ceva roşu, iar dinamoviştii au soluţii: cravata cu emblema clubului costă 75 de lei.

Pentru prietenele talentate în bucătărie poţi cumpăra un şorţ alb-roşu, cu doar 38 de lei. Mănuşa termorezistentă cu care scoţi bunătăţile din cuptor e inclusă-n preţ. Iar cînd masa e gata, poţi bea un vin bun dintr-un pahar cu sigla lui Dinamo (10 lei bucata).



Cum poţi cumpăra produsele de la magazinul oficial al lui Dinamo?
- de la Stadionul Dinamo (Calea Floreasca 18-20), deschis între orele 10:00 - 18:00
- de pe siteul oficial al lui Dinamo (www.fcdinamo.ro)

 


CADOURI PENTRU RAPIDIŞTI

Sîntem peste tot acasă, cadouri vă oferim! Rapidiştii s-au pregătit de sărbători şi au produse pe gustul tuturor. Cum sezonul de ski s-a deschis, pîrtia patronului Copos vă aşteaptă cu geaca vişinie la 120 de lei, fularul alb-vişiniu la 35 de lei, căciula şi mînuşile la 40 de lei. Pentru a păstra amintirile pe CD, giuleştenii vă propun suportul vişiniu, la 21 de lei.

Iar pentru merite deosebite la ski poţi cumpăra un trofeu cu sigla echipei din Grant, 50 de lei. Nu lipsesc nici cadourile pentru cei mai mici dintre rapidişti. Un body costă 25 de lei, iar pentru cei mai înrăiţi fani tricoul lui Bozovici sau Lazăr se poate cumpăra cu 160 de lei. O zeamă de varză după noapte dintre ani se bea perfect dintr-o halbă originală, cu însemnele Rapidului, la 25 de lei. ;)

Cum poţi cumpăra produsele de la magazinul oficial al Rapidului?
- de la Stadionul Rapid (Calea Giuleşti nr. 18), deschis pe 24, 27, 28, 29, 30 decembrie între orele 10:00 - 17:00


CADOURI PENTRU BĂNĂŢENI

Aflaţi pe locul 2, fără nici o înfrîngere în acest sezon în Liga 1, şi la 5 puncte de liderul Oţelul Galaţi, suporterii Timişoarei au toate motivele de a face cumpărături prietenilor din magazinul oficial al clubului. Bradul de Crăciun aşteaptă globurile violet la 8 lei setul de şase, dar şi un ciorap special de Sărbători la 15 lei.

Timişorenii vor face rabat de la regulă Sărbătorilor şi vor renunţa la roşu pentru tradiţionalul violet  al clubului din Banat. Treningul la 73 de lei, dar şi căciula la 13 lei sînt perfecte pentru o partidă de săniuş. Şi că tot a venit vorba despre distracţie, un vin fiert se bea perfect din cana Poli Timişoara, 14 lei bucata.

Cum poţi cumpăra produsele de la magazinul oficial al Timişoarei?
- de la Stadionul "Dan Păltinişanu" (Str. Arieş, nr. 1), deschis între orele 10:00 - 17:00

 


CE POT CUMPĂRA FANII CELORLALTE ECHIPE

Oţelul Galaţi este singura formaţie din cele de mai jos, care nu are un magazin oficial. Totuşi, cîteva produse se pot găsi la vînzătorii ambulanţi din preajma stadionului, dar şi în cîteva magazine din oraş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
shumi.gol
shumi.gol  •  22 Decembrie 2010, 01:35

la unirii la magazinul puma nu am gasit niciun articol cu Rapid, din pacate

hiphopforlife
hiphopforlife  •  17 Decembrie 2010, 10:07

Imi lasa si mie cineva un sitte de un as putea cumpara produse cu emblema rapidului! Multumesc anticipat!

calafatdj
calafatdj  •  16 Decembrie 2010, 19:20

Un material foarte bine venit. Chiar acum am sa dau o fuga sa-mi cumpar ceva. Hai Rapid, Rapid-Giulesti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează